X

Manipularea sionistă: Profesorii de istorie din județul Bacău, convocați pentru a fi îndoctrinați cum să predea “Istoria evreilor” de către impostorul Alexandru Florian

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău, Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România – „Elie Wiesel”, Universitatea „George Bacovia” din Bacău și Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău au organizat Consfătuirea profesorilor de istorie din județul Bacău „Predarea Holocaustului în școlile din România.  Tendințe actuale.”

La eveniment au fost prezenți, în calitate de invitați: Alexandru Florian, director general și Roxana Popa, cercetător – Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”.

Așadar, peste 50 de profesori de istorie au fost convocați să dezbată, în contextul aplicării Legii Nr. 276/2021 și aprobării prin OM Nr. 5.344/09.08.2023, a programei școlare pentru disciplina obligatorie „Istoria evreilor. Holocaustul”, clasa XI-a/a XII-a, învățământ liceal și profesional, principalele tendințe care au apărut și se dezvoltă acum în sistem.

Sistemul educațional din România se află în fața unui atac fără precedent. Introducerea prin lege, începând cu anul școlar 2023 – 2024, a programei de studiu „Istoria Evreilor. Holocaustul”, care are ca scop falsificarea istoriei naționale și introducerea de manipulări despre istoria, cultura și tradițiile comunităților evreiești din România, dar mai ales pentru propagarea teoriei Holocaustului din România, contrazisă de foarte mulți istorici și mari duhovnici.  Această materie este studiată în învățământul liceal și profesional, în regim de o oră pe săptămână.

Ministerul Educației va elabora un ghid metodic, care să impună profesorilor cum să predea acest obiect, care falsifică datele istorice. Apoi urmează și apariția unui, sau chiar a mai multor manuale.

Participanții au primit, cu titlu gratuit, din partea Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România – „Elie Wiesel”, un alt material manipulator „#LecțiadeistorieALTFEL. Povești de viață din perioada Holocaustului”, destinat elevilor de gimnaziu și liceu, profesorilor de istorie, apărut în format letric și electronic, coordonat de Alexandru Florian, Ana Bărbulescu și Gabriel Stan, care după spusele lor “(re)descoperă istoria României sub diversele ei forme”, numai cele reale nu.

Sesiunea de discuții de la final a fost moderată de prof. dr. Jeny Ghioc, inspector școlar de specialitate la Inspectoratul Școlar Județean Bacău și de prof. Gabriel Stan, de la Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Toate aceste capre autohone si cozi de topor ale strainilor in Romania, asa cum sunt si acesti inspectori-impostori vor avea o viata extrem de grea alaturi de familiile lor in cazul in care actualul regim securist-masonic-antinationale cade in urma izbucnirii unei Revolutii populare! Practic, vor avea ceea ce merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button