X

PREMIERĂ în politica românească: George Simion promite căsătoria între un bărbat și o femeie, dreptul de a plăti în numerar, înscrise în Constituție

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele AUR, George Simion, susține că dacă va ajunge la guvernare, formațiunea sa politică va modifica legea supremă a Țării.

Conform acestuia, AUR va înscrie în Constituție definiția căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie, dar și dreptul de a plăti în numerar, dacă va câștiga alegerile din 2024.

Deputatul a făcut aceste afirmații unui interviu realizat de jurnalistul Marius Tucă.

„În Constituție, căsătoria între un bărbat și o femeie, ca să nu mai avem probleme de niciun fel de CEDO. Și doi, limită de 10.000 de lei la plățile cu numerar și dreptul a plăti cu numerar în Constituție, după modelul Austriei și alte țări din Europa.

Asta vom face și noi la guvernare”, a spus Simion.

El a făcut aceste promisiuni în contextul în care noul pachet fiscal adoptat de Guvernul Ciolacu a redus limita plăților în numerar, pentru o singură persoană, la 1.000 de lei.

În același timp, activiștii LGBT fac presiuni pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, după o decizie CEDO care nu obligă România la așa ceva.

Unul dintre liderii PSD, Lucian Romașcanu, s-a pronunțat deja în favoarea modificării legislației în forma cerută de activiști.

În ceea ce privește politica externă, Simion a spus că AUR nu va cere retragerea României din UE și NATO, dar își va folosi dreptul de „veto”.

„PSD este afiliat la Internaționala Socialistă, care nu mai are roșu drept culoare, ci curcubeul.

N-o să ne vedeți cerând să ieșim din NATO și UE, dar o să ne vedeți folosindu-ne dreptul de veto. Vrem o politică externă similară cu a Poloniei și Ungariei”, a menționat președintele AUR.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Alo, băbăiatu’ care a votat în Londra la marele indiferendum al coaliciunii pentru habtonicie finanțată de pocăiții americani și aplaudată de eterna și fascistnanta beserică ortodoxă, vezi că ați pierdut. Sau, altfel spus, ați înfrânt, tovarăși! Și mai e ceva, președintele nu poate modifica constituția după cum vrea mușchiul lui, așa că la ce visezi, băbăiatule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button