X

AUR a trezit patriotismul în România, doar că românii s-au spart în zeci de partidulețe, în loc să se unească contra mafiei PSD-PNL-USR-UDMR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

AUR ARE DE UNDE ALEGE ALIAȚI: CUM A BUBUIT ÎN ULTIMII DOI ANI OFERTA DE PARTIDE NAȚIONALISTE

În ultimele zile, justiția a dat undă verde unor partide noi, Partidul Geto-Dacilor și ”Uniunea Creștin Democrată Dacia”, după ce aveam deja ”Partidul Noi, Geto-Dacii”(PNGD). Glumițe politice? Ceea ce s-a remarcat mai puțin în spațiul mediatic autohton e explozia de partide cu tentă naționalist suveranistă în ultimii doi ani, adică exact din perioada cînd pandemia și alți factori au zguduit puternic soclul globalist-progresist. Marea întrebare e ce consecințe ar putea avea această avalanșă de partide pentru anul electoral 2024?

Lista partidelor legalizate de tribunal între 2022-2023 s-a umplut de de cuvinte precum creștin, familie, patriot, suveran, național și altele aidoma.

Avem partidul „Forumul Adevăraţilor Români”(FAR), avem „Partidul Naţional Vatra Românească” (PNVR), avem „Patrioţii Poporului Român” (PPR), avem „Partidul Lege Educaţie Unitate”(LEU), avem “Liga pentru Unificarea Patrioţilor”(LUP). Vorba aia, unde merge Leul, merge și Lupul.

Avem “Partidul Roexit”, dar și “Partidul Patrioţilor Qanon” (PPQ), avem „Partidul Patria”, ”Partidul SOS România”, avem „Acţiunea pentru Bunăstarea Românilor”(ABR), avem „Alianţa Femeilor Creştine din România” (AFCR), avem ”România Activă”, ba chiar și „Partidul Naţional al Șoferilor şi Transportatorilor din România” (PNSTR).

Și mai avem „Partidul Reduta – Respect, Educaţie, Demnitate, Unitate, Tradiţie, Adevăr” (REDUTA), avem „Liga Acţiunii Naţionale”(PLAN), „Partidul Punct”(PP), avem „Mişcarea Naţională”, ca și „Partidul Satului Românesc”(ROSAT), avem Partidul „Ajutăm România Împreună”(ARI), avem „Partidul Mişcarea România Suverană” (MRS), partidul „Împreună Schimbăm România” (ISR), „Partidul România în Acţiune”, „Partidul Uniunea pentru Reforma Statului şi Protecţia Drepturilor Fundamentale”(URSPDF), ca și partidul ”Solidaritatea”(SLD).

Ele se adaugă unor formațiuni un pic mai vechi, precum Partidul Vadimist Român (PVR), ”Alianța Pentru Patrie”, ”Uniunea Națiunii Române”(UNR), ”Mișcarea Iubim România” (MIR), ”Partidul Patrioților”(PP), ”Uniunea Familiei Românești” (UFR), ”Alianța România Centenară” (ARC), ”Apărătorii Copiilor Noștri” (ACN), ”Partidul Național Român”, ca și ”Partidul Naționalist”, ”Partidul Națiunea Română”, ”România Modernă și Demnă”, ”Români pentru România”, ”Partidul Lege și Ordine”, ”Partidul România Noastră”, ”Alianța Creștină Adevărată Română” (ACAR), ”Partidul Neamul Românesc” ori ”Partidul Frăția Forța România”.

Majoritatea zdrobitoare a partidelor din România nu au, practic, nicio activitate, sunt înființate de grupuri de 3 inși doar pentru că se pot dovedi utile anumitor entități în anumite împrejurări.

Creșterea explozivă a curentul suveranist-naționalist în Europa poate aduce, însă, un rost unor partide precum cele de mai sus, anul viitor.

AUR, spre exemplu, poate coaliza în jurul său o mare alianță de partide mici, dar cu nume pompoase, un bloc suveranist, să zicem, care, spre deosebire de Blocul PSD-PNL din care ar putea rămîne doar o garsonieră pînă la alegeri, chiar ar avea potențial pentru aducerea unor procente în plus formațiunii lui George Simion.

La cum se prezintă lista partidelor înscrise la tribunal, AUR chiar are de unde alege, mai ales că avalanșa înființării de noi formațiuni va continua și anul viitor. (Bogdan Tiberiu Iacob)

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. Articolul e o gluma (cel putin) nepotrivita…
  Ce patriotism e ala in care dai Patria la straini?
  Ah, da… AUR, pe care l-am votat si chiar le-am trimis niste dolari din Canada…
  Nu-mi faceam nici iluzii, nici sperante ci am urmarit cum evolueaza.

  Ca sa zici ca AUR “alege” ca are de unde inseamna sa te situezi in afara minimei intelegeri politice, o totala lipsa de realism.

  1. Care este solutia ta? AUR sa faca alianta cu PSd sau PNL? Sau sa fim guvernaati in continuare tot de PSd si PnL, santajati de UdmR?
   Cert este că mafia de la conducere trebuie schimbata in totalitate!

 2. Singura valabilă este Mişcarea Naţională a lui Târnoveanu susținută de Asociația ortodoxă “Sf. Mare Mucenic Gheorghe-Purtătorul de Biruință”.

 3. La o primă strigare în acest articol ,habemus papam dă patruj’ dă partide. partidulețe și partiduțe, kkare se pretind vajnice purtătoare de interes națiunal.
  Perfectă imagine a învrăjbirii seculare a Românilor ! Multe din cele organizații sunt cu orden OZU la zervicii sau cu firman de la Hânaltele Porți briucselezo-potomaco-ierusalimitean.
  Hora Unirii, Pe al nostru steag e scris Unire, Deșteaptă-te Române; Bum-bum toba bate ! vă mai spune ceva?!
  Numai cu un candidat unic am reușit Mica Minune din 1859, în așteptarea celei de la 918. Acum de ce nu putem avea un partid național unic?! Că nu ne lasă alții sau nu ne lasă orgoliile ?! Sau sunt în misiune toți acești trepăduși uscați în gâtlej după bani (de la bugetul consolidat, please!)??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button