X

AUR anunță naționalizarea OMV Petrom și taxe pentru exportul de profit

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat programul de guvernare pentru anul 2024. Documentul conține o serie de măsuri al căror principal scop este relansarea economiei și industriei românești. De asemenea, alte domenii vizate sunt naționalizare companiilor strategice, dezvoltarea agriculturii și creșterea nivelului de trai al românilor.

Președintele AUR, George Simion, a spus că în 33 de ani, România a fost condusă de „academicieni SRI” și „bursierii”, cu aluzie la oamenii care au primit „granturi” din partea fundațiilor Soroș, oameni care au provocat demolarea țării și alungarea a peste 6 milioane de cetățeni în afara granițelor. Prin urmare, scopul guvernării AUR este ca „în următorii 10 ani este să ridice standardul de viață din țara noastră la nivelul mediu din Uniunea Europeană”.

Ridicarea nivelului de trai al românilor, o prioritate

Românii au dreptul la o viață decentă în propria lor țară. De aceea, AUR își propune să crească salariul minim brut până la 5000 de lei. De asemenea, se reduc contribuțiile la sistemul de pensii, asigurări sociale și sănătate până la un nivel maxim cumulat de 25% din salariul angajatului pentru primii 5.000 lei din salariul brut, au anunțat reprezentanții partidului.

Un obiectiv îndrăzneț al AUR este recuperarea acționariatului la companiile strategice, între care OMV-PETROM.

„Pachetele majoritare de acțiuni OMV-Petrom și ale altor companii strategice vor fi recuperate treptat, prin intermediul unei despăgubiri corecte, după ce se va verifica îndeplinirea tuturor obligațiilor contractuale, inclusiv a celor de la vânzare”, afirmă AUR.

AUR propune reindustrializarea României

AUR vrea să construiască hidrocentrala de pompaj Tarnița, finalizează lucrările la toate hidrocentralele în curs de construire și dublăm capacitatea de înmagazinare în depozitele subterane. Liderii partidului vor finalizarea lucrărilor la centralele pe gaze de la Iernut și Brăila în primii patru ani de guvernare și construim capacități noi pe gaze în ciclu combinat la Ișalnița, Turceni și Mintia în următorii trei ani, pentru a asigura o producție excedentară de energie electrică cu o putere netă disponibilă de cel puțin 10 000 de MW. De asemenea, AUR va finaliza investiția la cele două noi reactoare de la Cernavodă în următorii 4-6 ani și va păstra funcționale capacitățile de producție pe cărbune de la Rovinari și Turceni.

AUR vrea să încurajeze tinerii să se mute la țară: Casa de 1 leu

Partidul de dreapta vrea să încurajeze tinerii să se mute la țară, prin Implementarea Programului „Case la 1 leu” pentru tineri din România și românii din diaspora care doresc să revină în țară. Acordarea de locuințe, stimulente financiare și asigurarea transportului pentru profesorii, medicii, asistenții medicali și polițiștii care doresc să lucreze în mediul rural.

AUR respinge curentele Woke, Cancel Culture

Partidul lui Simion anunță că respinge curentele Cancel Culture și cultura Woke. „În guvernarea AUR, identitatea noastră națională, tradițiile, precum și limba română vor reprezenta liniile directoare ale instituțiilor de cultură, iar libertatea religioasă va rămâne garantată de stat”, precizează programul AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Doamne sjutā!
  Desigur nu veti publica anti-AUR, deoarece nu vedeti ADEVARUL, sau sunteti sponsorizati de ei. Cum adica deputatul Simion sa faca alianțā cu jidovii la sinagoga si sa bage alte milioane de evrei khazari in colonia NATO, SUA, UE, OMS, FMI , numita odatā, România?!! De ce mereu AUR contra rusilor?!! Stiti ca evreii cobduc toate organismele NATO, toatā SUA, UE, FMI, ONS, ONU, etc si ca niciodata in doctrina AUR nu a fost si nici nu va fi iesirea din NATO , UE si OMS, deoarece se supārā jidovii aliatii AUR ?!! Nu se poate nimic bun in România fārå a se bāga jidovii , masonii si sekuristii tradatori de tara de la STS sa strice totul?!!!! De ce vedeti AUR ca o “salvare” a neamului românesc , din moment ce ei sunt clar împotriva lui HRISTOS, dupa ce s-au dus sa lingā papucii jidovilor la ultimile întâlniri politice ale domnului Simion cu jidovii evrei khazari?! Deci AUR nu e mai bun decât toata ciorba politica actuala, va zic eu, care nu fac oarte din nici un partid si nici nu vreau acest lucru . Slujesc numai pe HRISTOS. Fara alergare dupa bani si functii. DUMNEZEU nu rāmâne dator niciodatā!

  Nu sunteti corecti.

  AUR , daca ajunge la putere si se vede ca vrea cu disperare acest lucru ( ce-i împinge?!; Ce masoni sunt in spatele lui Simion si Târziu, de alde Clubul de la Roma si Cālin Nustiucum Georgescu si alti jidovi satanisti din “elita” lucifericā…(, asadar, când ajunge AUR la putere, va face EXACT ce fac azi PNL (neomarxisti fascisti comunisti), PSS, USR, ALDE , PNRR, etc. Adica slugile satanistilor, masonilor si jidovilor din NATO, UE, OMS, ONU, FMI, Banca Mondiala di ajungrm la slugile satanei si la clanurilor pentagramei condusa de nobilimea neagra bāutoare de sânge de copii , màncātoare de carne de om, vrajitori si satanisti condusi de clanul ScutulRosu/ Rotschild + jidovimea din spatele lui Biden si Obama, marionetele dracilor.

  Cam “departe” ati ajuns. Ce are in comun ortodoxia cu jocurile politice ale AUR, PSD, PNL , etc.

  De ce nu au zis ca vor iesi din din NATO, OMS, UE si FMI sa nu bage tara in razboi cu rusii si sa nu se imprumute 125 miliarde de euro de la jidanii de la FMI?!; AUR sunt alte slugi ale masonilor, jidanilor satanisti, care se infiltreaza cu ajutorul masoneriei locale “românesti” si ale falsificatorilor de voturi de la STS, sekuristii care nu trimit echipe sa salveze fata violata si macelarita pentru organe Alexandra din Caracal, cu cazul Dincā, sluga sekuristilor.

  Sunt multe de spus . Ma opresc aici.

  Alti pierdut multi comentatori buni.
  Dati-i inainte cu AUR, cu doctrina lor antiromâneasca si cum este si cu pecetea satanei vaxxinarea covid obligatorie?!! Este AUR impotriva acestei legi si a facut ceva clar impotriva ?!; Dar cu marirea alocatiilor de copii?!; Dublarea lor?!!

  NU FACE NIMIC AUR, ca si celelate partide politice slugile satanelor de la sinagoga jidovilor si sekuristilor masoni.
  Toti sunt impotriva lui HRISTOS, se vad faptele lor!

  Poporul român tace , ca si preotii. Nu mai exista popor român.

  DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button