X

Topul Jerusalem Post al celor mai influenți evrei: Zelenski nu e, Prigojin da

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ziarul israelian The Jerusalem Post l-a desemnat pe Sam Altman, șeful companiei americane Open Al, care deține ChatGPT, drept cel mai influent evreu din lume, iar anul acesta nu l-a inclus pe Volodimir Zelenski pe lista celor 52 de nume din 2022, plasându-l totodată în clasament pe fondatorul decedat al grupului „Wagner”, Evgheni Prigojin.

În aceste zile se sărbătorește Anul Nou Evreiesc, prilej cu care ziarul își publică clasamentul anual.

Pe a doua poziție a fost trecut premierul israelian, Benjamin Netanyahu, iar secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a ocupat locul trei.

Semnificativ este faptul că pe locul patru se situează liderii mișcării de protest din Israel, intre care Shikma Bressler, care vorbește săptămânal la mitinguri antiguvernamentale cu participarea a mii de oameni la Tel Aviv împotriva reformei judiciare. Lista este închisă de șeful grupului Wagner, Evgheni Prigojin, cu nota „postum”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button