X

PREMIERĂ în politica românească: AUR a adoptat o rezoluție prin care se agajează să nu facă vreo coaliție de guvernare cu PNL sau PSD la alegerile din 2024

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele AUR, George Simion, a cerut un vot din partea participanților la Conferința Națională AUR dedicată alegerilor din 2024, prin care să se excludă orice formă de alianță cu unul dintre partidele aflate în acest moment la putere.

Decizia fusese adoptată formal în forurile de conducere ale Alianței și a fost comunicată în spațiul public, dar liderul AUR a ținut să o formalizeze în cadrul Conferinței Naționale.

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat pentru acest sfârșit de săptămână o întâlnire cu reprezentanții tuturor organizațiilor locale ale partidului, în cadrul căreia va definitiva și va adopta strategia electorală pentru anul 2024.

Lucrările au fost deschise chiar de către președintele George Simion, care le-a cerut membrilor și conducătorilor din structuri să declanșeze mobilizarea generală și să intre în dispozitiv pentru campaniile electorale din anul următor.

Obiectivul anunțat de AUR pentru 2024 este câștigarea tuturor rundelor de alegeri, începând cu cele dedicate Parlamentului European.

Surpriza politică a începutului de toamnă este deocamdată sondajul de opinie publicat, pe 1 septembrie, de către INSOMAR, sondaj în care pentru prima dată AUR este cotat pe primul loc, cu 27% din preferințele electoratului, urmat de PSD – 25% și PNL – 15% și USR – 7%.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE