X

AUR este foarte periculos…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am ajuns la concluzia că AUR este foarte periculos pentru:

Mafia politică

Partidele ce duc România în derivă de 33 de ani au dat alarma de frica pierderii posturilor de slugi în care rod la OSUL plin de carne. Au lăsat deoparte orientările ce-i mai separau și fac alianțe precum racul, broasca și cu știuca, pompând din banii românilor, milioane peste milioane în presa ticăloasă ce numai adevărul nu-l slujește. Figuri de analfabeți, de la ciumpalaci la ciuci și cîți, de la snobi la drogați și alcooliști, de toate genurile – alea 2, trădătorii se agită prin toate canalele de manipulare mediatică, de faptul că vin extremiștii și ne duc pe… Lună. Că România va ieși din toate structurile euro-atlantice și drept în brațele tov. Putină va ajunge… după tezaur, binențeles. Dacă-i întrebi de argumente, după vreo 2 zile îți spun că agentul de legătură e Teodosie de la Constanța… Astfel se dovedește că Răul nu are logică, nu poți sta de vorbă cu el și e pierdere mare de timp – capcana iadului!

Curentul neo-marxist

Acesta militează pentru distrugerea credinței, a familiei, a tradiției și în final a neamului românesc. Pentru indivizii din această adunătură totul este permis, mai puțin ce le impun zeii lor ideologici. Acest curent globalist întrece prin imoralitate orice alt sistem asemenea ce a existat de-a lungul istoriei, militând pentru legalizarea absurdului, minciunii, mediocrității, perversiunii și blasfemiei. Este o dezlănțuire a forțelor demonice ce au coborât din întunericul iadului, spre cernerea celor căldicei. Iar înșelarea joacă rolul principal în captarea maselor, căci inițial acționează ca oameni de ispravă, cu proiecte pentru societate, dar apoi sunt de acord cu toate blestemățiile întunericului.

Mafia multinaționalelor

Firmele străine sprijinite de statele din care provin, externalizează masiv resursele bogate ale României și tot profitul realizat în țara noastră, fără a plăti taxe. Mai mult, pentru a-și proteja afacerile murdare, mituiesc masiv politicieni și oameni din servicii și justiție, cât și angajații, majoritatea spălați pe creier, pe care-i folosesc în stradă ca masă de manevră împotriva unui posibil guvern suveranist. Și ca dovadă că pentru profitul lor fac orice, aceste multinaționale nu au renunțat la niciun contract cu firmele rusești… așa cum s-a stabilit în forurile “înalte”, ca urmare a războiului SUA-Rusia din Ucraina, care are drept scop distrugerea Europei.

Mafia BigPharma

Manipularea odioasă din timpul plandemiei a permis apariția a sute de miliardari la nivel mondial, în urma vânzărilor a miliarde de seruri experimentale, care au distrus și distrug milioane de oameni. Restricțiile fără niciun efect benefic și anularea drepturilor omului au devenit noua normalitate în cadrul dictaturii pseudo-medicale. Cenzura și protocoalele morții au luat locul științei adevărate, care ar fi salvat milioane de vieți. Genocidul și asasinatele au fost metodele prin care planul de reducere a populației a fost aplicat la nivel mondial, pentru prima dată în istorie.

Bruxelocrația

Hegemonia Noii Porți de la Bruxelles impune măsuri anti-naționale, România fiind tratată ca stat de mâna a doua. Politicile conducerii UE servesc marilor state din Europa și mai puțin celor din est. În UE nu există o egalitate, ci o relație de vasalitate, contrar ideii de parteneriat. Suntem îndopați cu produse artificiale, de o calitate mai mult decât inferioară celor din Occident. Justiția și chiar Constituția ne sunt subordonate dictatelor Ursulei, marioneta lui Klaus Schwab, noul Soros ce implementează agenda globalistă. Tot ideologiei bruxelocrate cad victime copiii familiilor de români, sechestrați prin diferite state ale Europei, pe motive hilare, precum relația prea afectuoasă dintre părinți și copii sau educația creștinească a copiilor. Astfel că, ideologiile neo-comuniste ne sunt impuse prin jaloane ce trebuie îndeplinite pentru a avea acces, până la urmă, la proprii bani, cu care cotizăm apartenența la acest grup “select”.

Șovinismul maghiar

Iredentismul până la nivel de terorism al extremiștilor maghiari, finanțați direct de la Budapesta, amenință buna conviețuire a etnicilor maghiari alături de români în Transilvania. Iredentismul a devenit politica stat a Ungariei în ce privește România, căci impotenții ce s-au succedat la guvernare au cedat la șantajele ONG-ului numit UMDR, fără de care jefuirea României nu avea ‘majoritate confortabilă în Parlament’. Atât președintele, cât și primul-ministru al Ungariei se perindă nestingheriți pe pământ românesc, făcând declarații și gesturi șovine, cu greu sancționate de autoritățile române. Astfel că, extremiștii maghiari provoacă, dar cu ajutor din partea Rusiei s-ar putea să și obțină ce nu le-a aparținut niciodată.

Sfera de influență a Rusiei

Moscova nu a renunțat la ideea bolșevică a sferelor de influență în Europa. Prin anumite state pion, gen Austria și Ungaria, România este ținută în șah în cadrul proiectelor europene ce i-ar aduce beneficii și ar elibera-o de sub influența nefastă a dușmanului de la răsărit. Dar România este folosită ca monedă de schimb și riscă să fie sacrificată precum Ucraina. În plus, România este privată și de o relaționare pragmatică față de Rusia, care să ne aducă beneficii pe plan economic.

Șoșocăreala

Cacealmaua politică lansată de personajul Șoșoacă, duce în derizoriu orice luptă pentru normalitate și pace. Minciuna, grobianismul, bârfa și impostura este modul de a NU face politică și de a izola astfel de cazuri acolo unde le este locul, la casa de nebuni. Nu poți crede că cei ce te privesc la un moment dat sunt toți imbecili și cred minciunile ce le inventezi în timp ce vorbești. Așa ceva nu trebuia să ajungă în Parlamentul României și sperăm că nici nu va mai ajunge. Să faci din toate o cacealma, urmărind doar să pari cât de cât credibil, este apanajul unui cocalar. Și sunt destui care se duc după fentă, făcând jocul aceleași mafii ce ne-a dus țara de râpă. Și pentru că prin muncă cinstită nu obține voturi lovește năprasnic nu în mafia mai înainte amintită, ci în singura alternativă viabilă.

Naționaliștii puritani

Idealul acesta este: naționalism creștin-ortodox, atât în vorbă, cât și în faptă. Doar că atunci când vorbim despre politică la nivel de stat, apar și anumite compromisuri de moment, dar care nu aduc atingere intereselor țării și dreptei credințe! Însă există o categorie de frați, ce au renunțat la boicot și mai nou fac politică, majoritatea ortodocși, care odată cu succesul AUR, dau pe-afară și de naționalism și de ortodoxie. Aceștia sar ca arși ori de câte ori se fac greșeli din neștiință sau din lipsă de experiență din partea membrilor AUR. Și trist e că aceste atacuri le ajung uneori ca duritate pe cele venite din partea sistemului total anti-românesc și antihristic ce încă se mai află la conducere. Ei bine, AUR, vine și aduce un echilibru și înțelepciune față de aceste minți înfierbântate, care cred că peste noapte toată România trebuie să se umple de sfinți și hotarele țării trebuie să fie cele ale Daciei Mari, iar dacă nu ar fi cu supărare să ieșim instant și din UE și din NATO și să declarăm război Rusiei, Ucrainei, Ungariei… Răbdare, camarazi! Pas cu pas, dar nu toate utopiile, ce-ar primejdui soarta țării și implicit a credinței! Să ne ferim de bravare!

*

Viitoarea conducere a României trebuie să adopte politica ce ne-a ținut ca neam și țară timp de 2 mii de ani, în sânul Bisericii, politica înțeleaptă și curajoasă a Marilor Domnitori, păstrând binențeles proporțiile! Trebuie credință, curaj, muncă, sacrificii și multă nădejde în mila Domnului! Cu lupte fratricide îl vom scârbi pe Dumnezeu, iar puterile noastre se vor slei în beneficiul dușmanilor care ne-au adus în situația de față! În ce ne privește, OrtodoxINFO vă asigură că nu facem acest apel în urma unor beneficii de vreun fel, sprijinul cititorilor noștri este singurul care ne permite să menținem viu acest site, pentru care vă mulțumim, ci îl facem pentru că simțim că țara asta mai are o șansă să fie condusă de români și pentru români. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

 1. Frate, cum – necum, Șoșoacă nu a purtat în plandemie mască, în schimb Simion purta plasticul la botic în permanență.
  Prin această atitudine, el practic îndemna la supunere.
  Regretabilă situația!
  Ar fi de preferat că cele două personalități (Șoșoacă și Simion) să îngroape securea războiului și să salveze ce se mai poate din țărișoara noastră!

   1. Eu chiar nu cred că d-na Șoșoacă vrea să ajute PSD. Cu plandemia nu a fost de glumit, iar din partea d-nei chiar s-a văzut curaj adevărat, nici Simion nu le-a dat peste nas cum a făcut ea. Din păcate lupta împotriva sistemului va fi slăbită din cauza acestei neînțelegeri dintre AUR și SOS. Eu îi admir pe amândoi și mă rog pentru ei.

 2. Într-adevăr ar mai fi o șansă prin AUR să ne unim și să dăm de pământ cu iudele ce ne-au dat țara gratis străinilor haini. Asta dacă renunțăm la bisericuțe și dezbinare, la partidulețe care nu au nicio șansă, decât să rupă voturi de la AUR și să le ducă la psd-pnl prin redistribuire. Trebuie să ne trezim, că deja este ceasul al 12-lea și Dumnezeu ne-a dat o ultimă șansă. Părintele Iustin Pârvu a proorocit că va mai apărea un partid, unul al românilor și clar acesta este AUR, unde regăsim mulți frați de-ai noștri ortodocși care luptă pentru aceleași lucruri ca și noi. Să fim uniți! Doamne ajută!

 3. Cum rămâne cu cetățenia romana promisa evreilor, recunoașterea holocaustului, vizata la ambasada, promisiuni hotărâte? Aur pare 100% opoziție controlota

  1. Sunt doar declaratii politice pentru a-i potoli pe evrei, care au fost folositi de adversarii politici din Romania pentru a cataloga AUR ca partid antisemit. Și ca fapt divers, nu s-a dus la ambasada, ci ambasadorul s-a dus la Parlament, in biroul lui George. Vad ca preluati pe nemestecate texte de-ale impostoarei sosoaca.

    1. Tot Părintele Justin a spus ca va mai apărea un partid care sa fie al nostru.
     Acum, trebuie să alegem: lăsăm mafia de până acum sa ne sugrume până la moarte sau ducem o luptă finală măcar sa murim cu demnitate?
     Cât despre ce ma acuzi, cum ai facut-o mereu, Dumnezeu sa le judece, dar nu cred ca-ti va fi bine…

 4. Un tanar proaspat intrat in manastire si-a propus sa salveze lumea cu rugaciunile si nevointele lui. Ii spune asta duhovnicului iar acesta ii raspunde: “Sa-ti ajute Domnul dar, pentru inceput, cand iesi din chilie, rogu-te nu tranti usa…”. No aşè si noi, daca visam si suntem pusi pe fapte mari, ca sa demonstram ca vrem cu adevarat, pentru inceput haideti toata suflarea ortodoxa sa citim fiecare o catisma din psaltire la o ora fixa din zi. Cu noi este Dumnezeu. Dar noi suntem cu El ?!

 5. Atunci pe cine votăm? Dacă iar nu ieșim la vot, securicii iar vor vota aceste scursuri care de 33 de ani sunt la putere. Ce ne facem? Pe Dumnezeu nu îl putem vota. Deci concret, fraților, pe cine vom vota? Spuneți!

 6. Și cei care sunt cu Starea de Libertate? Ei nu sunt buni de vot? Târnoveanu?

  Români din Chișinău aici. Am făcut parte din partidul lui Roșca. Și la urmă a fost rău de tot. A fost o trădare peste măsură. Acum acest Roșca, care se declara român până la trădare și era pentru unire, acum este un moldovan ne-român de toată uimirea. Nu știu dacă aici sau în altă parte am găsit articole care îl justificau că este acum anti-sistem pentru că este împotriva măștilor și vaccinurilor. Dar nu… dacă te frigi, sufli și in iaurt.

  AUR și Șoșoaca îmi miros a opoziție controlată. Mai ales, luând în considerare purtarea AUR la ultimele proteste.

  Mai mult ca atât, un partid naționalist care face puzderie de greșeli pică și mai bine opoziției.

  De exemplu, în Egipt, l-au ales șef de stat prin vot național pe Morsi, care într-un an nu s-a isprăvit foarte bine, și apoi l-au dat jos cu armata.

  Mai mult, la protestele care au tot fost nu prea s-a adunat lume. Poate oamenilor chiar nu le pasă? Poate noi suntem totuși în minoritate? Adică acei care nu vrem plandemie? Care nu vrem vaccinare obligatorie? Care nu vrem să împlinim ad literam tot ce zice UE? Etc

  Mai apoi, cu compromisurile, de unde ai luat că AUR o fac doar de față?

  Așa am crezut și noi în Republica Moldova cu Maia Sandu, că doar de față va face jocul UE cu vaccinurile, pandemia, LGBT. Ei, ca să vezi, a făcut exact așa cum s-a angajat, în acord cu UE și ce vrea SUA.

  Dar nici aici nu este chiar atât de rău. Datorită ei, Maia Sandu și gașca (cu permisiunea stăpânilor din UE și …), în sfârșit limba Republicii Moldova nu se mai numește “limba de stat”, ci “limba noastră”!

  De unde aveți siguranța că AUR este totuși bun? Va agățați de o ultimă speranță, neavând altceva?

 7. Au semnat AUR un protocol despre predarea Holocaustului in scoli? Foarte bine dar numai dupa ce partea evreiasca da asigurari ca se va preda DOAR despre Holocaust informatii filtrate cu continut potrivit copiilor conform normelor de bun simt ale moralitatii biblice nu cele ale noilor versiuni de moralitate moderne.

  O profesoara din UK care vroia sa invete pe copii despre al doilea razboi mondial a adus la scoala un carte de benzi desenate (roman grafic, ultima gaselnita pentru generatia analfabeta de azi) al jurnalului Annei Frank. In aceasta carte care de fapt nu este roman, Anna Frank NU l-a scris sa fie citit, vreodata, de cineva, ci un jurnal intim, se povestesc diverse inchipuiri ale autoarei legate de trezirea instinctelor sexuale si fata de baieti si fata de fete. Repet, jurnalul era intim cand a fost scris! Continutul lui este tangential legat de Holocaust! Facandu-l carte de benzi desenate s-a ajuns la a descrie in imagini organe sexuale si feminine si masculine precum si diverse obsesii inchipuite de autoare pe care elevii, copii find in clasa a 8-a, trebuiau sa le invete si sa le reproduca. Si iata cum de la a invata despre Holocaust s-a ajuns tot la propaganda lgbtq de agresare a copiilor cu informatii sexuale nepotrivite, propaganda pedofililor ai a altor degenerati.
  Aceasta carte, necenzurata, nu este potrivita pentru copii, precum nici “sanctificarea” Annei Frank nu este, doar pentru ca a fost o victima copila a nazistilor. Subiectul nu este potrivit pentru copii si daca AUR semneaza in alb protocoale chiar si verbale (puternice si acelea) pentru scopuri politice care nu apara contra propagandei lgbtq nu vad ce valori traditionale protejeaza ei?

  Iata ce se poate ascunde in spatele predarii Holocaustului din scoli – https://www.gbnews.com/news/us/anne-frank-diary-graphic-novel-texas-school-outrage
  Dumnezeu sa ne lumineze pe noi, toti oamenii, ce le facem copiilor???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button