X

[VIDEO] Forumul Economic Mondial crede că “armele neurologice” care pot “controla creierul” liderilor mondiali conduc la o mai mare încredere și colaborare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Forumul Economic Mondial (FEM), condus de Klaus Schwab, a dezvăluit adăugarea unui nou element la arsenalul său de arme de război psihologic.  Conform anunțului făcut de Schwab către mass-media, FEM a obținut o tehnologie avansată capabilă să moduleze activitatea cerebrală folosind microunde sau alte metode de energie dirijată.

Se pare că această tehnologie a apărut în urma unui efort de colaborare cu guvernul Partidului Comunist Chinez și este menită să exercite o “influență” asupra liderilor guvernamentali. Potrivit lui Schwab, armele de control mental “vor fi folosite doar pentru a îmbunătăți starea lumii”. Dar, în timp ce liderii politici continuă să prezinte semne revelatoare că sunt “înnebuniți”, îl putem crede pe cuvânt pe liderul de la Davos?

La sfârșitul anului trecut, Klaus Schwab că Forumul Economic Mondial folosește China ca model de control social în viziunea sa asupra viitorului. În timpul unei apariții la televiziunea de stat chineză, Schwab a lăudat China ca model pentru transformarea lumii. The Washington Times a ajuns în sfârșit la ceea ce așa-numiții “teoreticieni ai conspirației” știu de ani de zile. Guvernul comunist chinez, în cârdășie cu Klaus Schwab și cu elita globalistă, a dezvoltat o serie de arme neurostrike, concepute pentru a prelua controlul asupra lumii, vizând undele cerebrale.

Potrivit Washington Times: “Fără ca mulți să știe, Partidul Comunist Chinez (PCC) și Armata Populară de Eliberare (APL) s-au impus ca lideri mondiali în dezvoltarea armelor neurostrike”, potrivit raportului de 12 pagini, “Enumerarea, țintirea și prăbușirea programului neurostrike al Partidului Comunist Chinez”. The Washington Times a obținut o copie a studiului și a afirmat că armele neurostrike “atacă sau controlează direct creierul folosind microunde sau alte arme cu energie dirijată în arme de mână sau arme mai mari care trag cu raze electromagnetice”.

“Neurostrike” este un termen militar definit ca fiind “țintirea” creierului personalului militar sau al civililor cu ajutorul unei tehnologii necinetice. Scopul este de a afecta gândirea, de a reduce conștientizarea situației, de a provoca daune neurologice pe termen lung și de a tulbura funcțiile cognitive normale.”

Administrația Biden face presiuni pentru o investigație asupra a ceea ce pare a fi un număr tot mai mare de leziuni cerebrale misterioase suferite de diplomați, agenți de informații și trupe americane. Cel puțin 25 de americani, inclusiv agenți CIA, care au lucrat la Ambasada SUA din Cuba, au suferit tulburări de vedere și pierderi de memorie, printre alte simptome persistente. Am aflat, de asemenea, că cel puțin 15 oficiali americani din China au suferit traume cerebrale inexplicabile.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Orice comentariu este de prisos, în ce ma privește ; elementele furnizate în articol sunt fundamentale pentru înțelegerea ideologiei si a rolului asumat de grupul Davos, grup privat în întregime și controlat de finanța internationala. Doar un mic adaus : observăm cred cu toții în ultima vreme intruziunea tot mai marcată a tehnologiei militare în viețile noastre . Toate acestea fac parte dintr-un program militar elaborat încă de pe timpul președintelui Eisenhower , îndreptat împotriva chipurile a inamicului – acum știm că inamicul suntem noi, popoarele lumii- și intitulat ” Arme tăcute pentru războaie silentioase ” ( Silent weapons for quiet wars).
    Iar pentru articol, nu pot decît să mulțumesc pentru efortul făcut și pentru a ne fi dat accesul la informație capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button