X

Încă 23 din țări vor în BRICS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderii a 23 de țări și-au exprimat oficial dorința de a se alătura BRICS, a declarat ministrul sud-african de externe Naledi Pandor în timpul unui briefing de presă .„Am primit manifestări oficiale de interes din partea liderilor a 23 de țări cu privire la aderarea la BRICS și chiar mai multe solicitări neoficiale despre posibilitățile de aderare la BRICS”, a spus diplomatul.

Printre aceste state s-au numărat Algeria, Argentina, Bangladesh, Bahrain, Belarus, Bolivia, Cuba, Egipt, Etiopia, Honduras, Indonezia, Iran, Kazahstan, Kuweit, Maroc, Nigeria, Palestina, Arabia Saudită, Senegal, Thailanda, Emiratele Arabe Unite, Venezuela și Vietnam.

Astăzi, BRICS unește Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud. La începutul acestui an, președinția organizației a fost primită de Republica Africa de Sud din China, aceasta va dura până la sfârșitul anului 2023, iar apoi va fi transferată în următorul stat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Incet- încet, trecem de la dominația ONU la cea a BRICS, organizație tot mai largă după cum se vede, și ne trezim dintr-o data într-un un conglomerat din care nu mai există scăpare. Bun venit în Noua Lume a lui Huxley !

    1. @ana: le amesteci bine de tot si le amesteci vicleneste si cu buna stiinta. Mai lasa-nu e cu Huxley. Noi suntem ortodocsi , nu dorim sa ne pierdem timpul cu “literatura” ezoterica. Sunt multe ADEVARURI care nu sunt deliberat spuse de autoritati, de guverne, de profesori , de preoti, din cauza fricii si a presiunilor si amenintarilor tradatorilor de tara alogeni, a românilor jidănitzi cu functii de conducere in guvern si a masoneriei sataniste.

      Lumea libera (dupa razboiul atomic in care Nato si SUA vor fi invinsi de rusii care au o putere militara net superioara), va fi BRICS si noi și romanii am fost si suntem sub dominatia jidanilor de la OMS, UE ȘI FMI si a amerlocilor de la nato, sub cizma sekuristilor tradatori de tara si a masoneriei ce conduce din spate colonia Romani(k)a, ceea ce a fost odata (in 1989), un stat suveran si independent si ceea ce nu mai este azi!

      Rămâne de vazut ce va face Putin in razboiul iminent cu nato -jidanii-amerlocii. Românii tot carne de tun.
      Preotii tot dorm in ecumenism.

      Poporul român tot saraceste sub ciubotele sekuristilor, masonilor si jidanilor sionisti care fura toate resursele di dau legi inumane si anticrestine.

      HRISTOS rămane solutia!

      Rămâne numai Moartea si mucenicia pentru HRISTOS!
      Aceasa este adevarata Crefintă! Restul sunt povesti. Nu se mântuie nimeni in viata vesnica fără HRISTOS CEL VESNIC VIU!

      Jos vaccinarea (otravirea) obligatorie a copiilor! La lupta si la revolutie, să dăm jos statul mason anticristic si la inchisoare cu tradatorii si sa se realizeze confiscarea averilor partidelor pnl, psd, usr, etc , plus la inchisoare cioclii satanisti Ragila, Arafat, Johannis, Ciolanu ciloacu, Ciuca, câtzu, Orban, Gorghiu , Turcan, Iliescu și Basescu, Constantinescu, etc, si toata sleahta imputzita de masoni tradatori de tară!

      DOAMNE AJUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button