X

Untold, festivalul drogurilor și al versurilor obscene

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Foarte frumoase versuri, ne place cultura în orașul lui Emil Boc.  S-au rupt tinerii clujeni, adolescenții și minorii pe de-alea cu “Dă-i din găoa*ă” a lui Gheboasa, invitatul celui mai sigur festival din țară. Practic, a împroșcat cu cultură.

Probabil că părinții nu știu unde și-au trimis copiii, iar copiii sunt nevinovați și inconștienți, ei vor să se distreze la Gheboasă.

Iată ce versuri de poet avem aici, o… iertați, o vomă cronică.

<Dă-i țiganca, dă-i țiganca, dă-i țiganca, ah

Rupe banca, rupe banca, rupe banca, ah

Dă-i țiganca, dă-i țiganca, dă-i țiganca, ah

Rupe banca, rupe banca, rupe banca, ah

Ooo, ce țigancă frumoasă

Cum dă din gă%ază

Filme de groază

Ooo, ce țigancă frumoasă>

Trapperul RAVA a făcut un show cu apelative deosebit de frumoase la UNTOLD. Iar publicul, după cum îl auzim pe filmare, mare lucru să fi fost persoane mature. Cam ăsta e nivelul! Lăsăm imaginile să vorbească de la sine. Și… oare cât de neatinși de “substanțe” erau festivalierii?

Ce “elegant” se distrează copiii voștri la Untold! Părinți, dormiți liniștiți, Rava le dă “cultură”: “A, Î, vreau s-o bag în vagin!”

Droguri pentru tineri la UNTOLD

Un bărbat de 33 de ani din Cluj-Napoca a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant de poliţişti şi procurorii DIICOT când vindea droguri de mare risc – ecstasy şi 3-CMC, în apropierea locului de desfăşurare a festivalului Untold. Anchetatorii au stabilit că el a mai vândut astfel de droguri şi în zilele anterioare, iar în perioada mai-iulie a comercializat şi canabis.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui inculpat, cercetat pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

”Măsura a fost dispusă după ce inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce comercializa droguri de mare risc, în proximitatea spaţiului de desfăşurare a unui festival de muzică în municipiul Cluj-Napoca, asupra sa fiind găsite 10 tablete de ecstasy şi cantitatea de 5 grame 3-CMC. Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară fiind identificate şi ridicate cantităţile de 454 comprimate ecstasy, 160,2 grame 3-CMC, 92,7 grame rezină de canabis şi 153,7 grame canabis, trei cântare de precizie, şase grindere, suma de 4750 lei, două laptopuri, precum şi alte mijloace de probă”, a anunţat, duminică, DIICOT.

Conform sursei citate, în perioada 3-4 august, el a comercializat, droguri de mare risc, respectiv ecstasy şi 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 şi 1.600 lei. De asemenea, s-a stabilit faptul că, în perioada mai-iulie, inculpatul a comercializat, în mod repetat şi canabis, drog de risc pentru sume cuprinse între 20 şi 50 lei gramul.

Poliţiştii din Cluj-Napoca au deschis şapte dosare penale pentru conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor interzise, în urma unor controale în trafic desfăşurate în contextul festivalului Untold. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere.

În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 45 de persoane, depistate având asupra lor substanțe interzise la deținere.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ce se întîmplă în societate în aceste momente se datorează și Revoluției Sexuale din1968, plină de LSD, amor liber , muzică Rock și imoralitate. Ce este descris în articol îmi reînvie în memorie acele momente, declanșate prin punerea în aplicare a tehnicilor de control mintal de tip Institutul de Relații Sociale Tavistock de la Londra în colaborare strînsă cu CIA. Toate decise la nivelul gradelor înalte ale francmasoneriei, așa numitele supraloji. În scopul distrugerii tineretului, deci a viitorului unei țări.

  2. Eu stiam ca Untold e un festival de muzica electro-dance si progresiva, ceea ce, din penctul meu de vedere, este ok; chiar nu stiu ce a cautat ala (Gheboasa) la Untold.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button