X

CCR a declarat, DIN NOU, că legea pentru eliminarea pensiilor speciale pe care a promovat-o coaliția PSD – PNL este neconstituțională

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Decizia CCR nu reprezintă o noutate, pentru că toată lumea se aștepta să respingă proiectul legii pensiilor speciale, pentru că acest proiect a fost făcut de PSD și PNL să pice la CCR. 

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au făcut tot acest teatru doar de dragul propagandei politice, în speranța că îi vor păcăli pe români încă o dată.

AUR a depus un proiect de lege pentru impozitarea pensiilor speciale. Acest proiect este constituțional, pentru că noi nu mințim poporul cu televizorul precum Rareș Bogdan, Marcel Ciolacu sau Klaus Iohannis. Însă, este blocat de PSD și PNL.

Dar, în timp ce PSD și PNL își păstrează privilegiile, guvernul Ciolacu mărește taxele și impozitele, transferă povara incompetenței lor guvernamentale pe umerii românilor și ai mediului de afaceri.

Când vine vorba să taie din privilegiile lor adoptă doar legi neconstituționale, dar când vine vorba să mărească birurile pentru români, atunci găsesc cele mai bune soluții!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button