X

Premierul din Kosovo vrea să bage Serbia în război cu NATO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat astăzi că dorința premierului instituțiilor provizorii din Prictina (Kosovo), Aljbin Kurti, este să introducă Serbia într-un conflict cu NATO.

Fiind oaspete la TV Prva, Vucic a spus că Kurti spune neadevăruri atunci când susține că așa-numitul Kosovo se înarmează datorită bazelor sârbe din zona terestră de securitate.

„Bazele noastre există acolo încă de la conflictul cu NATO, acum sunt și mai puține. El caută un motiv suficient pentru prostiile pe care le rostește, să introducă Serbia într-un conflict cu NATO. Aceasta este dorința lor politică și noi trebuie să evităm acest lucru”, a spus Vucic.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Dorința înaltei finanțe din dosul politicii mondiale este izbucnirea unui conflict în Balcani ( scenariu deja ” fumat ” din 1914 ) pe care să-l extindă apoi la întreaga lume, pentru a putea apoi să pogoare duhul lor sfînt – pe numele său Lucifer – asupra noastră, sub forma Anticristului lor Maytreia , pe care așteaptă să îl “lanseze ” de decenii bune ( conform cu marele maestru al ritului scoțian vechi și acceptat , Albert Pike). În vederea înlănțuirii definitive și implacabile a celor ce vor mai fi în viață , pentru a- și putea continua apoi în tihnă vînătoarea preferată , cea a copiilor.

  2. Un monah din nordul tarii noastre, a avut o viziune anul trecut (2022) cu Serbia într-un mare razboi, cu câmpuri insangerate cu oameni raniti si morti in uniforma militara sarba…Apoi un general cu fata foarte alba si parul brun roscat anunta la TV , oficial intrarea Serbiei intr-un conflict armat numit “rāzboiul cel mare impotriva fortelor naziste si americane, nato, care au stârnit treaba si vor sa le arunce tara intr-un razboi in care sa se macelareasca state ortodoxe intre ele…”. Unde va fi ceea ce a mai ramas din falnica ostire românā, fin volonia nato/ sua /ue/fmi,?! Desigur de parta cui nu trebuie, adica de partea amerlocilor din nato, care ne toaca tinerii si copii in trafic de organe si laboratoare biologice in asa numitele baze militare nato, armata bankerilor rotchild si a jidanilor, mii de baze militare. Dar RUSIA ortodoxa va fi mai puternica. Va invinge.
    Romania nu trebuie sa lupte niciodata impotriva unui popor ortodox din alta tara ortodoxa, ca se va starni Mânia lui DUMNEZEU asupra tradatorilor de la Bucuresti, guvern mason, presedinte mason si sekurusti tradatori de tara, mai ales si cu agenda (lq)gibitista sa o bage in Romania… Afara cu Nato din tarā! Afara cu ambasadori englezi care ne vârā pe gât sodo mm itii si pedofilii in România , cu recunoasterea “uniunii” lor pidosnice!
    Nu avem decat cârpe de sters pe jos in MAE , guvern si parlament si MAI. Romànii se iasa cu milioanele in strada sa se opuna legilor nedrepte din tara condusa de jidani, masonii lui dulapul de la Cotroceni si sekuristi tradatori de tara!

    Asta a fost VIZIUNEA unui monah din munti cu România distrusa de razboi ii l impotriva rusilor si sarbilor si cu un Bucuresti distrus 100% prin cutremur de 9.2 grade pe scara Richter, daca Romania va intra de partea nazistilor din nato in razboi impotriva unui stat ortodox!

    Sa ne rugam la DUMNEZEU sa NU se intâmple asa si sa NU curga sânge ortodox la fratii nostri ortodocsi din Serbia!

    DOAMNE AJUTĀ!

  3. VIZIUNE RELIGIOASA:

    Un monah din nordul tarii noastre, a avut o viziune anul trecut (2022) cu Serbia într-un mare razboi, cu câmpuri insangerate cu oameni raniti si morti in uniforma militara sarba…Apoi un general cu fata foarte alba si parul brun roscat anunta la TV , oficial intrarea Serbiei intr-un conflict armat numit “rāzboiul cel mare impotriva fortelor naziste si americane, nato, care au stârnit treaba si vor sa le arunce tara intr-un razboi in care sa se macelareasca state ortodoxe intre ele…”. Unde va fi ceea ce a mai ramas din falnica ostire românā, fin volonia nato/ sua /ue/fmi,?! Desigur de parta cui nu trebuie, adica de partea amerlocilor din nato, care ne toaca tinerii si copii in trafic de organe si laboratoare biologice in asa numitele baze militare nato, armata bankerilor rotchild si a jidanilor, mii de baze militare. Dar RUSIA ortodoxa va fi mai puternica. Va invinge. Romania nu trebuie sa lupte niciodata impotriva unui popor ortodox din alta tara ortodoxa, ca se va starni Mânia lui DUMNEZEU asupra tradatorilor de la Bucuresti, guvern mason, presedinte mason si sekurusti tradatori de tara, mai ales si cu agenda (lq)gibitista sa o bage in Romania… Afara cu Nato din tarā! Afara cu ambasadori englezi care ne vârā pe gât sodo mm itii si pedofilii in România , cu recunoasterea “uniunii” lor pidosnice! Nu avem decat cârpe de sters pe jos in MAE , guvern si parlament si MAI. Romànii se iasa cu milioanele in strada sa se opuna legilor nedrepte din tara condusa de jidani, masonii lui dulapul de la Cotroceni si sekuristi tradatori de tara! Asta a fost VIZIUNEA unui monah din munti cu România distrusa de razboi ii l impotriva rusilor si sarbilor si cu un Bucuresti distrus 100% prin cutremur de 9.2 grade pe scara Richter, daca Romania va intra de partea nazistilor din nato in razboi impotriva unui stat ortodox! Sa ne rugam la DUMNEZEU sa NU se intâmple asa si sa NU curga sânge ortodox la fratii nostri ortodocsi din Serbia si de la noi, din Romania!

    Dar, mercenarii romani din nato ce vir slege: CRUCEA LUI HRISTOS sau banii mânjiti cu sânge ORTODOX?!!

    DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button