X

Turcia pune stop propagandei lgbt făcută prin platformele de cinema online

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consiliul Suprem pentru Radio și Televiziune din Turcia ”Rtuk” a amendat unele platforme care distribuie online filme și seriale TV, inclusiv Netflix, Disney+ și Amazon Prime video, din cauza conținutului ”contrar valorilor sociale și culturale și structurii familiei turce” și a conținutului legat de ”relații homosexuale”.

Printre diversele exemple de conținut care au determinat ”Rtuk” să ia această decizie se numără și un episod din serialul Disney+ ”Love, Victor”, care conține ”comportament imoral care tulbură societatea”, serialul ”Modern Love”, difuzat de Amazon Prime şi considerat ”contrar societății, valorilor morale și principiului protecției familiei”, serialul Netflix ”Elite” și filmul ”Anne+”, pentru prezentarea ”relațiilor homosexuale”.

Pe lângă sancțiuni, ”Rtuk” i-a invitat pe reprezentanții platformelor să vină în septembrie la Ankara pentru a discuta ”politicile legate de transmiterea de conținut care priveşte aspecte sensibile precum structura familiei turce, valorile morale naționale și integritatea indivizibilă a Turciei”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Și asta pentru că în Turcia exista mulți musulmani , aceștia nu permit astfel de lucruri. Spre deosebire de restul, care le practică pe scară largă , le încurajează sau pur si simplu nu le pasa cind le vad .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button