X

Fost ofițer al serviciilor secrete ucrainene: MI6 implicată în afacerea copiilor ucrainieni pentru pedofilii britanici de rang înalt

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În Ucraina, există un grup infracțional pentru ducerea copiilor din străinătate, care este acoperit de oficiali britanici, a declarat fostul ofițer SBU Vasily Prozorov la o conferință de presă privind încălcarea drepturilor copiilor din Donbass de către autoritățile de la Kiev.  

„Există un grup criminal care operează în Ucraina care ia copii și îi transportă în Marea Britanie , unde cad în mâinile unor pedofili – reprezentanți de rang înalt ai establishment-ului britanic. Grupul este condus de un fost angajat al Serviciului de Securitate din Ucraina Borisov Serghei Vladimirovici. Caută copii, selectându-i după anumite criterii. Cu ajutorul complicilor, pregătește pachetul de documente necesar pentru export în afara teritoriului Ucrainei”, a spus el.

„În cursul anchetei au fost identificate trei persoane care asigură acoperirea acestei activități: reprezentanți ai Ministerului de Externe britanic și ai serviciilor secrete britanice. În special, Tom Matlock, angajat al biroului central al MI6, care lucra în ambasadele britanice. în Sudan, Coreea de Sud, a fost șef adjunct al misiunii în Elveția și Libia”, a spus el. Potrivit lui Prozorov, aceste date sunt susținute, printre altele, de mărturiile reprezentanților agențiilor guvernamentale ucrainene implicate în combaterea traficului de persoane.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nu am nici cea mai mică îndoială că ce spune acest om e just. Toate serviciile secrete ale lumii se ocupă cu traficarea de oameni , copii de diferite vîrste și tineri, traficarea de droguri, de arme, de organe, atunci cînd nu pun la cale atentate sau lovituri de stat, la comanda șefilor lor, slugi și ei și criminali plătiți ai sistemului planetar iudeo- masonic.

  2. 🙏🙏🙏Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Duhului Sfânt și a Tatălui nostru Sfânt din Ceruri. Să fim cu El, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT, DAR ESTE ȘI CU NOI PRIN DUHUL SFÂNT, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin!

    „Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni.” (Psalmul 11, versetul 8; în unele Biblii este Psalmul 12, versetul 8) http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=11 „The wicked walk on every side, when the vilest men are exalted.” https://www.biblegateway.com/passage/?search=Psalm+12&version=KJV

    De mai mult timp e JALE și în România, din cauza răpirii și traficării copiilor! DIN ROMÂNIA DISPAR ANUAL 1.000 DE PERSOANE, MAJORITATEA ZDROBITOARE FIIND COPII, POTRIVIT UNOR INFORMAȚII DIN 29 OCTOMBRIE 2022, dezvăluite de profesorul universitar de la Sibiu, Corvin Lupu! … S-a mediatizat mai mult cazul celor două fete dispărute la CARACAL (jud. Olt), în 2019: ALEXANDRA MĂCEȘANU (la vârsta de 15 ani) și LUIZA MELENCU (la vârsta de 18 ani), pentru uciderea cărora a fost condamnat, ÎN 30 MAI 2023, la 30 de ani de închisoare GHEORGHE DINCĂ. Între timp, la Penitenciarul de Maximă Siguranță de la Craiova, Gheorghe Dincă s-a pocăit și a fost botezat, fiind primit în Asociația Penticostală a omului de afaceri Mike Olari.

    Observăm că recent, pe 12 iunie 2023, o reporteră de la România TV a reușit să îi ia un interviu lui Gheorghe Dincă (acum la vârsta de 70 de ani). Gheorghe Dincă a declarat că este nevinovat de acuzațiile care i s-au adus.

    https://www.facebook.com/Daniela.mote/videos/1412162892903527

    “EXCLUSIV Gheorghe Dincă, primul interviu de după gratii, la aproape patru ani de la tragedia din Caracal: „Sunt nevinovat! Jur cu mâna pe Biblie!”, Gheorghe Dincă a dat primul interviu din spatele gratiilor, în exclusivitate pentru România TV, după ce a fost condamnat la 30 ani de închisoare cu executare, în cazul tragediei din Caracal.” (articol de Bianca Bocioacă, 12 iun. 2023)

    https://www.romaniatv.net/exclusiv-gheorghe-dinca-primul-interviu-de-dupa-gratii-la-aproape-patru-ani-de-la-tragedia-din-caracal-sunt-nevinovat-jur-cu-mana-pe-biblie_7535536.html?fbclid=IwAR0wKetcMoz3IFu6Tn_RoG_stQTbKBNpeNSg_VAcfmWjIOQvhdltB64ZjWM

    https://www.romaniatv.net/gheorghe-dinca-condamnat-la-30-de-ani-de-inchisoare-decizie-definitiva-in-dosarul-caracal_7508166.html

    Prof Corvin Lupu, despre … droguri, răpire de copii pentru bănci de organe, prostituție infantilă, majoră, … (vezi cel puțin de la minutul 28 la 32)
    https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=873978776927959

    “Cei mai mulți copii traficați în UE provin din România, … (potrivit raportului Comisiei Europene din 19 decembrie 2022) DECI, AUTORITĂȚILE ROMÂNE NU-ȘI POT APĂRA CETĂȚENII!!! … EUROPA TE IUBIM, CĂ CA TINE NU GĂSIM!!!

    “Peste jumătate din victimele înregistrate ale traficului cu oameni sunt cetățeni UE, iar cei mai mulți dintre ei sunt vânduți pentru sex, conform Comisei Europene (CE). Cam un sfert din totalul victimelor sunt copii, afirmă raportul CE. Iar cei mai mulți dintre ei sunt înregistrați în România, …

    “În cifre absolute, cetățenii români sunt cel mai grav afectați, cu 2.315 cazuri de trafic înregistrate în 2019-2020. …

    https://www.g4media.ro/cei-mai-multi-copii-traficati-in-ue-provin-din-romania.html

    https://euobserver.com/health-and-society/156557

    Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos, și noi, ocrotește-i și pe copiii din România, și pe toate persoanele neajutorate, și trezește și în autoritățile din România conștiința datoriei și dă-le înțelepciunea, sentimentele, voința, puterea și curajul necesare pentru a putea lucra cum se cuvine pentru apărarea celor vulnerabili! Amin! Îți mulțumim frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button