X

Câtă nesimțire!!! Ciolacu se laudă că le mai dă 5 lei în plus românilor la bonurile de masă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că în şedinţa de Guvern va fi crescută valoarea tichetelor de masă, de la 30 de lei la 35 de lei lunar, începând cu 1 august şi vom ajunge la 40 de lei, pe lună, de la 1 ianuarie 2024.  Ce nu ne spune Ciolacu este că inflația este de 10%, iar la alimente prețurile au crescut și cu 40%. Cu noile creșteri de taxe și impozite, cei cinci lei promiși de Marcel sunt apă de ploaie.

”Astăzi creştem valoarea tichetelor de masă, măsură anunţată deja din prima săptămână de guvernare drept prioritate a acestui mandat”, a spus premierul în deschiderea şedinţei Executivului.

”Majorăm această valoare de la 30 de lei la 35 de lei lunar, începând cu 1 august şi vom ajunge la 40 de lei, pe lună, de la 1 ianuarie 2024. Este un gest cât se poate de firesc, ţinând cont de inflaţia din acest an”, a mai spus premierul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button