X

Republicanul Ron DeSantis declară război dolarului american digital! Dacă sunt președinte, în prima zi, vom renunța la moneda digitală. Gata. Moartă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Candidatul la președinția Statelor Unite, Ron DeSantis, a criticat încă o dată monedele digitale ale băncii centrale (CBDC) , argumentând împotriva posibilității unui dolar digital în Statele Unite.

Vorbind la Family Leadership Summit din 14 iulie, DeSantis a promis că va interzice CBDC-urile în SUA dacă va fi ales președinte. “Dacă sunt președinte, în prima zi, vom renunța la moneda digitală a băncii centrale. Gata. Moartă. Nu se întâmplă în această țară“, a spus el în timpul evenimentului din Iowa, care a prezentat alți șase candidați republicani, conform cointelegraph.com.

DeSantis este un oponent vocal al unui dolar digital în Statele Unite. În mai, el a adoptat un proiect de lege în Florida care interzice utilizarea CBDC-urilor federale ca bani, împreună cu interzicerea utilizării CBDC-urilor străine, susținând că ar duce la un „transfer masiv de putere de la consumatori către o autoritate centrală”.

O monedă digitală a băncii centrale nu este prea diferită de o monedă tradițională emisă de o bancă centrală. Poate fi definită ca o versiune digitală a monedei fiduciare , aducând cu ea avantajele activelor digitale.

Cu toate acestea, a fost de multă vreme o sursă de controversă în comunitatea cripto, oponenții susținând că CBDC-urile amenință confidențialitatea cetățenilor și ar putea duce la controlul guvernamental absolut, în timp ce alții îl văd ca un instrument pentru a stimula adopția, precum și un caz de utilizare global pentru blockchain. tehnologie.

Potrivit bazei de date CBDC a Cointelegraph , proiectele CBDC au crescut semnificativ în ultimii ani, peste 100 de țări explorează subiectul și cel puțin 39 de țări care au în desfășurare fie un pilot CBDC, o dovadă de concept sau alte inițiative conexe.

Rezerva Federală a SUA nu are de gând să emită un dolar digital în curând, dar acest lucru s-ar putea schimba după alegerile de anul viitor, deoarece mai mulți candidați discută subiecte legate de cripto în timpul campaniilor lor timpurii. Robert F. Kennedy Jr. promovează Bitcoin din luna mai, ca parte a campaniei sale pentru nominalizarea democrată la președinte. El a dezvăluit recent investiții în Bitcoin în valoare de până la 250.000 USD .

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. După cum spuneam mai de mult, aceeași mînă ascunsă mînuiește toate taberele, în acest fel ea deține controlul absolut. Moneda digitală este o condiție intrinsecă ( obligatorie ) a trecerii la dictatura mondială cu guvern , venit si religie unică. Dacă DeSantis ar fi fost cu adevărat oponentul guvernării mondiale, nu ar fi ocupat niciodată acest post de guvernator, extrem de important politic, căci el în fapt este președintele statului Florida, asa cum era în trecut pe cînd încă statele americane erau autonome, – tot cum am fost și noi – înainte de a se scufunda într- o regionalizare numită Statele Unite și a- și pierde independența . La fel ca aici cu Uniunea Europeană, e mereu și oriunde același scenariu, doar că e pe părți, la distanță unele de altele , pentru ca nimeni să nu facă vreo legătură, niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button