X

În 2024 alegerea este foarte simplă, prosperitate sau sărăcie, libertate sau tiranie, suveranitate sau vasalitate!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentarul Christian Terheş, despre care George Simion a afirmat că va deschise lista AUR la alegerile europarlamentare de anul viitor a declarat în cadrul evenimentului de lansare a listei candidaţilor pentru PE că în 2024 alegerea este foarte simplă, prosperitate sau sărăcie, libertate sau tiranie, suveranitate sau vasalitate. 

Europarlamentarul a declarat că în 2024 alegerea este foarte simplă: ”prosperitate sau sărăcie, libertatea sau tiranie, suveranitate sau vasalitate!”.”Când România a intrat în Uniunea Europeană a intrat cu gândul că va întra intr-o comunitate care îi va respectă drepturile şi prin toate proiectele economice va aduce prosperitate în România. Uitaţi-va unde suntem astăzi. Comparaţi factură de curent de anul acesta cu factură din urmă cu doi sau trei ani. Este inadmisibil! Am ajuns în momentul de faţă în fruntea Uniunii Europene să o avem pe Ursula von der Leyen, care conduce această comunitate europeană, care a semnat contracte cu firme de vaccinare în valoare de 71 miliarde de euro pentru a cumpără circa 10 doze de vaccin pentru fiecare dintre noi. Cine a mandatat-o? Pe banii cui? Pe banii noştri! Ceea ce s-a întâmplat trebuie să nu se mai repete!”, a precizat Terheş.

Christian Terheş a continuat: ”Unii spun că am început prea devreme eu zic că nu e prea devreme, campania electorală pentru europarlamentare a început de mult, a început de la ultimele alegeri, pentru că 4 ani de zile puteţi să îi vedeţi foarte simplu pe cei care au fost în Parlamentul European şi să constataţi singuri dacă au făcut sau nu ceva pentru dumneavoastră”.

”După finalizarea acestei seri vom începe un tur AUR în toată ţară, unde vom dori să ne întâlnim cu fiecare dintre dumneavoastră. O parte dintre noi vor merge şi în diaspora să ne întâlnim şi cu românii plecaţi, din păcate, să muncească pentru alţii. Având însă cu toţi în inima, pentru că văd drapelul României aici, drapelul acestei minunate ţări, pentru că obiectivul final este foarte simplu: dorim o Românie demnă, o Românie liberă şi o Românie prosperă în care cei plecaţi să se întoarcă, iar cei care au rămas să nu mai plece!”, a afirmat el în final.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Uniunea europeană este un colos ce reprezintă o etapă pe calea avansării proiectului globalist, în vederea instaurării dictaturii mondiale a ” poporului ales” , lucruri ce sunt înscrise în cartea Talmudului și pe care oricine dorește le poate citi cu ochii săi.
    In afara uniunii europene mai există încă 2 alte regiuni geografice majore , ce privesc zona continentului american și respectiv partea Orientală a globului , toate aceste 3 regiuni fiind bine precizate de Comisia Trilaterala iar rolul acestora în viitoarea globalizare , exprimat în documentele acestei Comisii. Prin reunirea acestor 3 regiuni va fi instaurat Guvernul Unic Mondial, ceea ce mai este cunoscut și sub numele de Noua Ordine Mondială.
    Nu văd cum un conglomerat globalist de acest gen ne poate aduce prosperitate și libertate, neatirnare și bogăție , atunci cind știm bine ( cei care stim ) pentru ce a fost această Uniune înființată și căror scopuri servește ea.
    Relativ la articolul de mai sus , poate că intențiile din dosul cuvintelor sunt bune, însă formularea precum și contextul mă pun pe gînduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button