X

Ciolacu este al 20-lea premier pe care îl schimb. Să trăiască, la mulți ani, să fie sănătos!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, sâmbătă, la Școala de Vară a maghiarilor de la Tușnad că omologul său român, Marcel Ciolacu, ”este al 20-lea premier” român pe care îl schimbă de când el conduce Executivul de la Budapesta.

”România are un premier nou, la mulți ani, să fie sănătos, e al 20-lea premier român de când sunt prim-ministru. Poate la a 20-a încercare ne iese”, a declarat Orban.

Afirmația premierului ungar a fost făcută în contextul în care liderul maghiar a criticat autoritățile române pentru că acestea i-ar fi trimis, prin Ministerul de Externe, un document oficial prin care ”i se spunea ce să vorbească și ce să nu vorbească” la evenimentul din Tușnad.

Miercuri, premierul Ungariei a luat masa de prânz împreună cu premierul Marcel Ciolacu și președintele UDMR, Kelemen Hunor. Aceștia au discutat despre interese comune și investiții economice, precum și despre aderarea la Schengen și implementarea unor proiecte comune majore, mai notează publicația de limbă maghiară.

Unul din motivele importante pentru care premierul Marcel Ciolacu l-a invitat pe omologul său maghiar la București este legat de interesul României de a intra în Schengen, fapt pe care Viktor Orban l-a și speculat în discursul din Tușnad.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a transmis, în discursul de la Școala de Vară a maghiarilor de la Băile Tușnad, că Ministerul de Externe român i-a transmis un document oficial în care i se spunea ”ce are voie să vorbească, ce nu are voie și ce trebuie să evite”.

Ulterior, Orban a demontat în parte fiecare recomandare despre care susține că a primit-o de la oficialii români și a ”atras atenția” că Ungaria va deține președinția Consiliului UE și ”are ca scop prioritar aderarea României la Schengen”.

Premierul Ungariei a mai subliniat că ”cei mari ar trebui să accepte că pe cer sunt două planete-soare”, iar ”părțile opuse ar trebui să se accepte ca părți egale”. Viktor Orbán s-a aflat sâmbătă alături de László Tokés şi Zsolt Németh, preşedintele Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului ungar.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Bineînțeles că aderarea României la Schengen este prioritară , nici o țară nu trebuie să scape din latul care i s-a pregătit cu multă vreme înainte. Europa trebuie să devină un bloc în care suveranitatea națională să fie o formulare de domeniul trecutului îndepărtat, cam ca Evul mediu, și în cele din urmă uitată cu desăvîrșire. Toate granițele trebuie să dispară, pentru ca lumea să nu mai fie formată decît din 3 regiuni, după cum prevede Comisia Trilaterala a lui Rockefeller și restul ca ei. Și asta cît mai repede.
    Nu mă mir că Orban pledează atît în această direcție, el este un fost elev al lui Klaus Schwab și a clicii talmudiste de la Davos ( forumul economic mondial) , promoția 1993 , programul Young global leaders . Știe el ce face, urmează Planul de inghitire a tuturor țărilor în republica mondială universală a fariseilor talmudisti, pus la cale de pe cînd erau în robie la Babilon. Și de pe cînd visau la cotropirea si îngenuncherea tuturor creștinilor și a celor ce sunt dintr- o altă sectă decît a lor, ” poporul ales”.

  2. Total de acord cu comentariul Anei! La care vin și adaug: încă de pe vremea lui Băsescu s-au tot „strecurat” (vorba vine, fiindcă totul a fost extrem de abil calculat) prin mass-media așa-zisele realizări ale lui Orban în materie de suveranitate revoluționară, fără să li se amintească vreo clipă românilor că Viktoraș de la Buda nu reprezintă altceva decât mesagerul intereselor germano-austriece și olandeze cu o relație strânsă, privilegiată, cu Rusia lui Putin. Individul ajunsese un exemplu de… „așa da!” inclusiv în presa alternativă, cu calități exacerbate în îndeplinirea funcțiilor de coordonare economică și politică a Ungariei, comparativ cu clasa politică a României, nu numai incompetentă, raportată la palmaresul vocalului Orban, dar și rusofobă până-n vârful unghiilor. Nimeni, dar absolut nimeni, nu s-a întrebat cum în țara premierului maghiar nu au fost impuse niciodată sancțiuni, cu atât mai mult cu cât el nu s-a dat în lături să facă atât pe reprezentantul opoziției la Bruxelles cât și la Washington?!
    Pe de altă parte, ne uităm cum cancelarul austriac plătește pe ruble importurile de gaz rusesc la Gazprom, dar ne oferă lecții nouă (nesolicitate, ce-i drept), ca și olandezii, de altfel, care salivează de ani buni la portul Constanța, despre morală și democrație, interzicându-ne să intrăm în Schengen. Așadar, în Europa homosexualo-progresistă NU este sancționat plodul teribil de obraznic cu valorile europene, Viktor Orban, care dă cu flit la toate proiectele Comisiei Europene, ci tocmai România și românii cu clasa lor politică servilă, chiar dacă aceștia ascultă orbește TOATE directivele europene.
    Faptul că prim-ministrul ungar se comportă ca pe moșia mă-sii la Tușnad (și până la urmă în tot Ardealul, pentru că aceeași conduită a avut-o ori de câte ori a venit în „vizită”) demonstrează doar că-i omul sistemului (așa cum a declarat Ana mai sus) care conduce confederația UE sufocată de birocrație și interese, nicidecum un suveranist convins, apărător al intereselor tradiționale, al normalității! Identică este și atitudinea Poloniei, care-i sprijinită puternic de către Vatican. Românii au căzut în propaganda îndoctrinării devenind adepți/admiratori ai lui Orban, deoarece în noua Europă „independentă” propusă de Scholz, Putin și Orban țara noastră are DOAR/STRICT rol de victimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button