X

Dumnezeu nu doarme: autoarea PLX 145, Gabriela Firea, a demisionat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, și-a depus vineri demisia din funcție, în urma scandalului azilelor groazei din Voluntari, au declarat surse guvernamentale pentru Știripesurse. ro.

Demisia intervine după ce Gabriela Firea (PSD) a afirmat în mod repetat că nu avea cunoștință de relele tratamente la care erau supuși bătrânii din unele centre și că nu avea nicio atribuție legală de avizare/control în cazul azilelor pentru bătrâni.

Decizia de a demisiona a survenit după ce Firea a purtat vineri o discuție la Palatul Victoria cu premierul și liderul PSD Marcel Ciolacu.

Firea este al doilea ministru PSD care plătește politic în scandalul azilelor groazei: ministrul Muncii, Marius Budăi, și-a depus joi demisia din funcție.

Gabriela Firea se afla la al doilea mandat consecutiv de ministru, fiind numită prima oară în funcție pe 25 noiembrie 2021 în cabinetul Nicolae Ciucă și ulterior reconfirmată ministru în actualul Guvern Marcel Ciolacu.

La formarea Guvernului Nicolae Ciucă s-a vehiculat că Ministerul Familiei a fost înființat special pentru ca Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și președinte PSD București, să ocupe un portofoliu ministerial.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button