X

Cristian Terheş: Nici nu visaţi ce legi se pregătesc la Bruxelles pentru controlul populaţiei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentarul Cristian Terheș a spus că la Bruxelles se pregătesc legi controversate precum implementarea portofelului digital, care va facilita controlul și monitorizarea cu privire la finanțele personale ale cetățenilor, limitarea achiziției de haine și a consumului de carne, promovarea alimentelor pe bază de insecte.  Totul, „pentru protejarea planetei”.

„(…) Cum va ști Guvernul că-ți vei cumpăra doar trei haine pe an? Nicolae Ceaușescu a fost mic copil pe lângă ce gândesc aceștia [oficialii de la Bruxelles]. Asta înseamnă să ai un sistem prin care toate tranzacțiile să fie monitorizate. Ai nevoie de portofel digital și de identitate digitală. Știu discuțiile din spate. Am reușit să blocăm în Parlament, nu știu dacă vom reuși să le blocăm pe toate. Poziția grupurilor, la nivel politic, grupurile mari din Parlamentul European, este că susțin aceste mizerii.

La începutul lui 2021, Ursula von der Leyen a spus că se va da liber la mâncatul de gândaci. Unii spuneau că nu e adevărat. În acest moment, în care vorbesc cu dvs., sunt la Varșovia, cu un grup de europarlamentari. Am avut o întâlnire cu ministrul Climei. L-am întrebat dacă în Consiliu e cineva care întreabă Comisia de unde vin astfel de idei. Vedem Forumul Economic Mondial de la Davos. Au reușit să educe politicieni și de stânga, și de dreapta. În guvernele lumii ai oameni educați de Schwab. Iată ce politici publice promovează! Vedem în Anglia ce se întâmplă…”, a comentat Terheș pentru RomâniaTV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ce se întîmplă la Bruxelles are un singur scop : incitarea popoarelor ce constituie Uniunea Europeană la razmerite , pentru a putea probabil apoi declara stări de urgență naționale și a promulga legea marțială simultan în toate țările europene, că fac sau nu parte din această Uniune pusă la cale cu zeci de ani înaintea Tratatului de la Maastricht. Armata europeană e oricum in stare de alertă din cel putin epoca covidului – operațiune militară de amploare.
    Nu vad nici o altă explicație logică a acestei uri fățișe a unui organism continental împotriva a chiar popoarelor pe care le reprezintă, în afară de scopuri militare de ocupație teritorială .

    1. Da, dar e posibil ca Revolutiile care vor veni sigur, chiar sa reuseasca in unele state ale Uniunii, iar conducerile rezultate in urma acestor miscari de revolta se vor decupla definitiv de la “infectia marxist-satanista”, numita UE(nici nu s-ar putea altfel, pt ca ar avea imediat soarta predecesorilor lor), revenind la statutul de state nationale si suverane avut anterior colonizarii UE!

  2. https://larevolucionpacifica.com/2015/06/24/secretos-ocultos-en-la-union-europea/
    Dacă observați în link-ul de mai sus, emblema Uniunii Europene este Turnul Babel în construcție (vezi macaraua). În fundal se văd munții sub formă de piramide (element satanic) iar în față steaua lui Bahomet (element satanic) în 5 colțuri între celelalte stele reprezentând statele componente. În față dreapta se observă niște desene de oameni având formă de roboți ceea ce indică subordonarea totală și controlul absolut al cetățeanului („Europe; many tongues one voice” – mai multe limbi o singură voce) ceea ce contravine acțiunii lui Dumnezeu care a încurcat limbile oamenilor în Turnul Babel. Deci este împotriva lui Dumnezeu.
    În acest context trebuie văzută emblema UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button