X

Președintele Serbiei: Kosovo va ataca sârbii în același timp cu controfensiva Ucrainei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Albin Kurti, premierul din Kosovo parțial recunoscut, intenționează să lanseze un nou atac asupra sârbilor în același timp în care Kievul lansează operațiuni contraofensive majore, care ar putea avea loc înainte de summitul NATO de la Vilnius din 11-12 iulie, a declarat președintele sârb Aleksandar Vučić la TV Prva.

„Acum mă aștept la o operațiune ofensivă mare din Ucraina în două direcții – una în direcția Bakhmut, iar cealaltă, mult mai semnificativă, în direcția Energodar și Melitopol. Cred că au câteva zeci de brigăzi. Când va începe, veți vedea operațiunea ofensivă a lui Kurti în Kosovo”, a spus președintele sârb.

Potrivit acestuia, Ucraina vede contraofensiva ca un pas care va schimba cursul conflictului și îi va permite să obțină un „bilet de aderare la NATO”, ceea ce este deosebit de important în ajunul summitului NATO care va avea loc la 11-12 iulie la Vilnius.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button