X

Alt copil mutilat și distrus pe viață de propaganda trans – Rost Online

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În 2016 postul de televiziune MTV a produs și difuzat un așa zis documentar intitulat „Transformarea” despre șase tineri din California care nu se identificau în propria piele.  Printre ei era și o adolescentă de 16 ani, Milo, care susținea atunci că s-a născut în corpul greșit, că de fapt este băiat.

La vremea respectivă aceasta spunea că nu-și poate imagina să-și trăiască viața ca femeie și că se simte extraordinar doar gândindu-se că își va trăi viața ca un bărbat. Alături de ea se afla mama sa care o susținea. Să nu uităm că e vorba de California, unul dintre statele americane cu cel mai mare procentaj de persoane spălate pe creier de propaganda LGBT.

Adolescentei a început să i se administreze testosteron injectabil săptămânal încă de la vârsta de 14 ani. Apoi și-a schimbat și actele de identitate pentru a reflecta faptul că acum era băiat. Ulterior i-au fost extirpați sânii. De la tratamentul cu testosteron i s-a îngroșat vocea și a început să-i apară și să-i crească păr pe corp. Când a început să-i crească barba și mustața probabil că s-a bucurat, transformarea reușise, de acum era un bărbat adevărat.

De atunci au trecut doar șapte ani. Acum regretă totul.

Tranziția s-a dovedit a fi o mare greșeală. Mă tot gândesc cum, dacă vreau vreodată să fiu perceput de societate ca o femeie, acum trebuie să fac antrenament vocal și am nevoie de laser pentru a scăpa de părul facial. Dar sunt atât de obosită.

Speram să nu spun niciodată acest lucru, dar cred că regret că am făcut tranziția medicală la bărbat. Regret absolut tot, am fost mizerabil.

Milo a descris, de asemenea, o serie de probleme de sănătate după ce a luat testosteron timp de șapte ani și jumătate. „Am început când aveam 14 ani, în 2015”, și-a amintit ea. „De-a lungul timpului, mi-au crescut doza per injecție. Făceam o injecție în fiecare săptămână și inițial doza era destul de scăzută, nu-mi amintesc exact de când eram adolescent, dar pe măsură ce am înaintat în vârstă doza a crescut progresiv.

Pentru a justifica operațiile de histerectomie și de dublă mastectomie spune că „s-a gândit că dacă este bărbat, atunci nu are nevoie de aceste organe”.

Apoi, datorită unor complicații medicale i-au fost extirpate și ovarele.

Acum spune că nici nu mai suportă să vizioneze documentarul MTV.

Din păcate cazuri ca acesta apar tot mai des, tot mai mulți tineri realizează că au fost exploatați de propaganda LGBT, tot mai mulți tineri realizează că în adolescență aveau nevoie de ajutor psihologic nu de tratamentele și operațiile radicale pe care le-au suportat. Tot mai mulți tineri realizează că au fost subiecții unor experimente diavolești, doar că pentru mulți dintre ei, din păcate, cale de întoarcere nu mai este.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Unde nu-i DUMNEZEU , vine dracul❗
    Vestul , occidentul are nevoie de duhovnici , nu de psihologi . Când ești în erezie și în idolatrie DUHUL SFÂNT te părăsește ❗
    Reîntoarcei DOAMNE DUMNEZEULE la Dreapta Credință , Ortodoxia ❗
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

  2. Este nevoie de sprijin pentru o mămică ce tocmai a împlinit 18 ani să nu avorteze al treilea copilaș ! Cine vrea, ar putea să ajute această familie cu trei copilași din București sector 5 să nu facă avortul celui de-al treilea copilaș nenăscut! Tatăl are 21 de ani, muncește pe șantier ca muncitor necalificat când și când, dar acum nu mai au unde să stea și și – au pierdut credința că îi pot îngriji pe toți copilașii și vor să recurgă la această crimă. În urma apelurilor umanitare s-au strâns bani pentru prima lună de chirie sau primele două luni dar familia este încă îngrijorată și se gândește să facă acest avort. Tatăl copiilor are probleme cu inima și obosește, i se face rău pe șantier. Dacă cineva cu suflet i-ar putea găsi un loc de muncă ca paznic…. E de datoria noastră să salvăm un suflet de copil, care ar putea muri nebotezat. Numărul de telefon al familiei 0775178737. Au apelat și la fundația Sfânta Alexandra Împărăteasa, dar viața copilașului este încă în pericol dacă nu se vor strânge suficiente fonduri. Vine toamna, sarcina este în a doua lună și mai este nevoie de sprijin pentru a convinge familia să nu ucidă copilașul. Să sprijinim această misiune de a salva vieți! Adresa mea de e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button