X

Unde au dispărut 66 de mii de copii născuți în anul 2009!?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România trăiește o adevărată dramă din punct de vedere demografic, iar asta se vede cel mai bine la examenele naționale susținute de elevi.  Exodul masiv al românilor, combinat cu faptul că mulți elevi abandonează școala la vârste foarte fragede, ne aduc într-o situație extrem de gravă.

Peste 161.500 de absolvenți ai clasei a VIII-a susțin luni prima probă a Evaluării Naţionale, cea de Limba şi literatura română.Pentru a vedea unde este problema trebuie să ne întoarcem în timp, la anul 2009. Potrivit Institutului Național de Statistică în anul 2009 s-au născut 228.338 de copii.

Copiii născuți atunci ar fi trebuit să dea examenul de Evaluare Națională astăzi. Peste 66.000 de copii lipsesc, iar aici se ridică întrebarea de foc pentru Guvern: unde sunt acești copii și ce poate face pentru a-i recupera?

Aproape 30% dintre copiii unei generații nu susțin examenele naționale.Drama se va accentua în următorii ani, asta pentru că anul 2009 a fost doar începutul exodului masiv al românilor. După criza din 2010, foarte mulți români au plecat în afara țării, iar în anii care vor urma, acest procent de 30% va crește considerabil.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Trebuiesc luati in calcul copiii traficati pentru prostitutie si cei utilizati in scop ritualistic pentru diverse abuzuri ale ” elitei ” mondialiste de catre diversele retele pedofile ce isi au cuibul si pe acest pamint, din pacate nu exista nici o posibilitate ca acesta sa fi fost scutit.
    Se poate afla foarte simplu citi fac parte din aceste categorii, cei plecati cu parintii se afla in evidentele politiei de frontiera.

  2. Este nevoie de sprijin pentru o mămică ce tocmai a împlinit 18 ani să nu avorteze al treilea copilaș ! Cine vrea, ar putea să ajute această familie cu trei copilași din București sector 5 să nu facă avortul celui de-al treilea copilaș nenăscut! Tatăl are 21 de ani, muncește pe șantier ca muncitor necalificat când și când,dar acum nu mai au unde să stea și și – au pierdut credința că îi pot îngriji pe toți copilașii și vor să recurgă la această crimă . Ar mai fi nevoie de 1000 de lei sau 1500 lei să își găsească și ei un loc unde să stea…. E de datoria noastră să salvăm un suflet de copil, care ar putea muri nebotezat. Numărul de telefon al familiei 0775178737. Au apelat și la fundația Sfânta Alexandra Împărăteasa, dar nu a avut multă putere de convingere și nici putere financiară să acopere cheltuielile lor. Să sprijinim această misiune de a salva vieți! Adresa mea de e-mail: [email protected]

  3. Domnilor, voi sunteti contra sistemului dar va ingrijorati de ce unii copii nu se duc la scoala lor sa ii invete legi LGBT, teoria planetei sferice, istoria alterata etc.?
    Nu inteleg ce anume promovati atat timp cat matrixul e bun pentru voi doar cand va convine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button