X

Vom ajunge ca Afganistan? Ziua plecării ultimului soldat american declarată sărbătoare naţională

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul afgan a declarat sâmbătă data de 31 august, ziua în care ultimul soldat american a părăsit Afganistanul în 2021, să fie sărbătoare națională, informează DPA, scrie Agerpres. 

Într-un comunicat, biroul șefului guvernului talibanilor a declarat că s-a decis de către Cabinet ca ziua să fie considerată sărbătoare națională.

Chris Donahue, general-maior al armatei americane, a fost ultimul soldat american care a părăsit Afganistanul la miezul nopţii pe 30 august 2021.

Pe baza Acordului de Pace de la Doha, SUA şi aliaţii lor au plecat din Afganistan după 20 de ani de prezenţă militară. Cu două săptămâni înainte de retragerea completă a forţelor străine, guvernul afgan susţinut internaţional s-a prăbuşit şi talibanii au preluat controlul după ce au intrat victorioşi în oraş şi au luat puterea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Țara e sub ocupație străină, la fel ca în 1941.Dacă atunci Wehrmacht-ul securiza petrolul României, acum nmrnknii securizează *flancul sud estic*națoist. Căci unde e flanc, e și front. Unde e front, e și război.
    Suntem iar carne de tun pentru armate străine, după înțelegeri mai mult sau mai puțin secrete între marii rechini politici mondiali. Atunci, Sovietele, Reichul milenar și fasciștii lui Il Duce; acum Rossia muscalilor și plutocrația iudeomasonică transatlantică.
    Doamne, scapă-ne că pierim sub apăsarea păcatelor noastre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button