X

Editorialistul The American Conservative: Când a fost întrebat câți ucraineni mai trebuie să moară, Biden răspunde în privat că „potențial ar putea muri toți”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Strategia SUA pentru conflictul din Ucraina ar putea lua viețile tuturor locuitorilor țării în beneficiul Casei Albe, a scris editorialistul Peter van Buren într-un articol pentru The American Conservative. 

Când a fost întrebat câți ucraineni mai trebuie să moară, Biden răspunde în privat că „potențial ar putea muri toți”, se spune în articol.

Jurnalistul susține că Statele Unite au perfecţionat o strategie sinistră – „Doctrina Biden”. Scopul său este de a extrage cât mai multe beneficii posibil din conflictul armat fără participarea activă a Washingtonului și fără a acorda o atenție specială victimelor umane.

Ucraina s-a adăugat pe lista victimelor unei astfel de strategii, care include deja Vietnam, Irak și Afganistan .

Washingtonul nu vrea ca conflictul să se încheie, așa că continuă să trimită asistență armată la Kiev. Volumul său este calculat în așa fel încât să fie suficient pentru a continua lupta, dar nu suficient pentru a obține victoria, a subliniat autorul articolului.

Casei Albe nu îi pasă câți ucraineni mor sau cât de grav este distrusă țara lor, deoarece procesul de reconstrucție va fi o altă sursă de profit pentru state.

Rezumând, observatorul a remarcat că, dacă autoritățile de la Kiev iau în considerare succesul „să se joace cu Statele Unite în căutarea armelor”, atunci ar mai bine să se gândească la ce preț nenorocit plătesc pentru asta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. eeeiii….
    “Statele Unite au perfecţionat o strategie sinistră – „Doctrina Biden”…”

    1. Au zis Frankistii, inainte de 1900:
    “Sa facem cat mai mult rau, cat mai multor oameni ca sa i se faca mila lui Mesia (lor! = antihristul) si sa vina mai repede!”
    “Fa ceva sa vina Mesia mai repede!” – i s-a spus ui Netanyahu prin ’92…. e un clip pe youtube…
    2. Au zis Straussienii dupa Razboiul al doilea mondial:
    “Sa pornim razboaie fara scopul de a invinge, conflicte neterminabile… sa nu se mai ridice nimeni impotriva noastra, nici un stat sa nu mai fie puternic sa ni se opuna…”. zicea circumcisul Levi Strauss, fugar din Germania eliberata de conducerea Juden-ilor in SUA – vaca buna de prostit si muls.
    Adica sa nu se mai de-paraziteze vreo natie spre huzurul belferilor!
    Nota: Blinken e “straussian” iar co-religionari sint in ambele tabere conservatori-democrati americani, controland totul!
    Nu e nici un “deep state” – e tinuta acesta eticheta ca sa nu se spuna “higher state” = Guvernul mondial.
    ….
    Autorul nu va spune vreodata asta, el care e protejat de aceiasi belferi, de ACLU – “unii” stiu ce e si a cui…
    ===========
    Cum sa crezi ca bidineaua robinet e capabil de facut doctrine???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button