X

Vor interzicerea TikTok, dar spionează prin Iphone: Americanii urmăresc telefoanele diplomaților NATO și Israelului de la Moscova. Acțiunea ar putea fi una mondială

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Contraspionajul rusesc a descoperit o operațiune a agențiilor de informații americane pentru a infecta mii de iPhone-uri cu programe malware, inclusiv cele aparținând diplomaților străini la Moscova, a declarat FSB .

„În cursul asigurării securității infrastructurii de telecomunicații din Rusia, au fost identificate anomalii care sunt specifice doar utilizatorilor de telefoane mobile Apple și sunt cauzate de funcționarea unui software rău intenționat necunoscut anterior, care utilizează vulnerabilități software furnizate de producător”, se spune in comunicat.

Pe lângă abonații ruși, cardurile SIM înregistrate pentru misiunile diplomatice din Rusia, inclusiv țările NATO, fostele republici sovietice, precum și Israelul, Siria și China au fost infectate.

Potrivit FSB, informațiile primite indică o cooperare strânsă între Apple și comunitatea de informații americane, în special Agenția Națională de Securitate. Astfel, „politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal declarată de companie nu corespunde realității”.Apple oferă serviciilor de informații americane oportunități ample de a controla orice persoană de interes pentru Casa Albă și pentru propriii cetățeni, a concluzionat FSB.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button