X

Un tribunal din Ucraina cere anchetarea lui Zelenski pentru trădare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un tribunal din Ucraina a ordonat Biroului de Investigații de Stat al Ucrainei să deschidă un dosar penal în legătură cu o posibilă trădare a lui Volodymyr Zelensky și a membrilor echipei sale, a declarat marți deputatul parlamentului ucrainean Geo Leros pe canalul său Telegram

„Au ordonat deschiderea unui dosar penal în temeiul articolului „înaltă trădare” pe Zelensky și co! Permiteți-mi să vă reamintesc că SBI-ul de buzunar a refuzat să investigheze înalta trădare a lui Zelensky când a numit agenți FSB în poziții cheie în SBU , dar ni s-a ordonat de către instanță pentru a introduce informații în Registrul unificat al cercetărilor preliminare și a începe cercetarea preliminară”, a scris Leros. 

Potrivit acestuia, Zelensky, șeful biroului său  Andriy Yermak , șef adjunct al biroului Roman Mashovets, fostul șef al SBU Bakanov și fostul secretar adjunct al Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Ruslan Demcenko „ar trebui să fie interogat ca principal inculpați în numirea agenților FSB la SBU”.

„Nu voi permite acestor trădători să scape de responsabilitatea pentru crime grave împotriva poporului ucrainean”, a adăugat Leros.

În iulie 2022, Zelensky a semnat decrete privind revocarea fostului șef al SBU Ivan Bakanov și a procurorului general al Ucrainei Irina Venediktova pentru numeroase fapte de trădare în rândul angajaților celor două departamente.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button