X

BOICOTAȚI Kaufland, partener cu un ONG pro LGBT pentru a promova Luna Diversității. ONG-ul e condus de un individ acuzat că-și obliga fetița de 4 ani să vadă bărbați dezbrăcați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Retailerul german Kaufland a anunțat că luna iunie va fi dedicată promovării „diversității”, un eufemism pentru ideologia LGBT. Într-un afiș publicat pe siteul oficial al companiei, dar și pe rețelele de socializare, Kaufland susține că „Împreună sărbătorim luna diversității”, cu imagini legate de curcubeu.

Pe siteul oficial, se afirmă că „dorința de a atinge performanța și de a face în fiecare zi lucruri cât mai bune în cadrul companiei ne motivează permanent, pe fiecare dintre noi, indiferent de mediul social din care provenim, de orientarea religioasă sau cea sexuală, de origine, sex sau vârstă”.

Partenerul Kaufland pentru această campanie este „Romanian Diversity Chamber of Commerce”, un ONG pro-LGBT. Kaufland „uită” să menționeze acest lucru în descrierea campaniei, dar vorbește despre „egalitatea de gen la toate nivelurile”, mentioneaza R3Media.

În schimb, Kaufland camuflează intențiile LGBT prin refererire la „incluziunea persoanelor cu dizabilități” sau „acceptarea și respectarea diferențelor culturale”.

„Romanian Diversity Chamber of Commerce” este condus de avocatul Perry Zizzi, cel care a stârnit un scandal monstru acum aproape nouă ani și are o istorie legată numai de activismul LGBT, nicidecum de protejarea persoanelor cu dizabilități.

Șeful „Romanian Diversity Chamber of Commerce”, Perry Zizzi și partenerul său, Lestat Monroe – și el membru al ONG-ului – au fost acuzați că abuzează copila de 4 ani pe care primul o adoptase legal, aducând-o în vestiarul bărbaților de la o piscină din București, după cum scriala acea vreme Click.

Ca totul să fie și mai grav, tot publicația Click susținea că hotelul respectiv le-a oferit posibilitatea de a-și schimba copilul în mod privat, dar aceștia au preferat s-o ducă în vestiarul bărbaților, stârnind reacții dezaprobatoare din partea celorlalți.

Interesant este că deși face caz de non-discriminare, compania germană Kaufland a practicat una dintre cele mai atroce politici în timpul crizei medicale.

Astfel, în magazinul din Târgoviște, Kaufland a instalat un gard de sârmă pentru a-i separa pe vaccinați de nevaccinați. Asociația Pro-Consumatori, cu o experiență de 30 de ani în domeniul protecției consumatorilor, a îndemnat la boicotul Kaufland.

În trecut, Kaufland a fost ținta protestelor după ce s-a aflat că finanțează programe pentru copii, care-i învăța pe micuți ideologia de gen (gender), după cum relata Info Brașov. Kaufland are același proprietar ca și Lidl și în afară de Germania, mai are magazine doar în Estul Europei, mai mentioneaza sursa citata.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Fraților,vă rog fiți vigilenți în aceste vremuri tulburi de prigoană asupra Bisericii lui Hristos și a ortodocșilor care țin cu adevărat dreapta credință și vor cu adevărat să se mântuiască. Diavolul și-a trimis toate puterile întunericului pe pământ ca să rătăcească turma lui Hristos și să o ducă în iad. În Biserică prin ecumenism(unirea ortodocșilor cu toate sectele,ereticii și păgânii, avându-l șef pe Antihrist), schimbarea dogmelor, ignorarea canoanelor și a învățăturii Sfinților Părinți. În lume prin Papă,președinți,guverne,tribunale,media,medicină,știință,internet,războaie și instituțiile fiecărui stat. Scopul satanei,prin Antihrist și acoliții lui,este de a pecetlui lumea cu semnul fiarei(666). Cine va lua pecetea Antihristului se va lepada de Hristos și va merge în fundul iadului. Dacă s-a luat pecetea nu mai există cale de întoarcere. Atenție și la numărul numelui farei care este număr de om(666). Atenție și la constrângerile sistemului care prin viclenie îl va face pe om să accepte pecetea. Fugiți de actele biometrice(buletine,permise,pașapoarte,carduri bancare,card de sănatate,portofelul digital,etc.) acestea toate sunt căderi și lepădare de Hristos. Cine va lua acestea va lua și pecetea. Acestea ne-au tot avertizat Sfinții Părinți în decursul timpului. Luați ca reper scoaterea banilor și toate mizeriile care au fost și vor fi impuse prin legi,HG,OG,etc. Nu acceptați toate otrăvurile care ne sunt date prin alimentație,farmacii,vaccinuri,etc. Citiți etichetele și vă informați și din alte surse care nu sunt controlate de sistem. Cum știți voi ce este în vaccin, așa știu și doctorii. Pentru o mână de bani își vând sufletele satanei. Să punem început bun prin a merge la slujbele Bisericii (ortodoxe),rugăciune,mărturisire(spovedanie),împărtășanie(Hristos),milostenie,etc și a înmulți talantul care ne-a fost dat. Cine are urechi să audă și cine are ochi să vadă. Fiți treji și cu luare aminte căci vremurile sunt grele și diavolul umblă să înșele. Mă iertați și vă rog să vă rugați și pentru mine păcătosul. Ștefan

    1. Referitor la numarul fiarei -666, am o intrebare: nu cumva va inchinati la el in fiecare zi? Ce browser de internet folositi? Cumva google crome? Atunci uitati-va cu atentie la pictograma acestui program…

  2. Nici măcar nu mă apropii de kaufland sau de ikea și le doresc să rămână numai cu clienți transexuali.

  3. Dupa ce ca ne tratau cu soareci si sobolani printre produsele din magazinele lor, acum cei de la Kaufland vor sa ne bage pe gat si “sobolanii LGBT”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button