X

Iohannis și Aurescu au comis un act de trădare națională prin renunțarea la dreptul de veto al României în Consiliul Europei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Protestez vehement față de o nouă trădare a diplomației românești, condusă, chipurile, de ministrul Bogdan Aurescu și pentru care este principal responsabil președintele Klaus Iohannis. Și la ce mă refer? România a fost adăugată pe lista țărilor care susțin votul majoritar. Nu votul unanim în Consiliul Uniunii Europene pentru probleme de apărare și de politică externă.

În acest fel este anulat un avantaj major al țării noastre, care o făcea egală celorlalte state din Uniunea Europeană, și anume acela de a spune nu. În aceste domenii, vitale pentru Uniunea Europeană și pentru statul român, atunci când ar fi considerat că e cazul. Era o voce care astăzi, prin acest gest trădător, este pur și simplu anulată, redusă la irelevanță, așa cum sunt, de altfel, și ministrul Aurescu și președintele Iohannis.

Dar ei nu au dreptul să transfere propria lor neputință și incompetență. Irelevanța pe care o dovedesc asupra întregii noastre țări și mai ales să o facă pe furiș, pe ascuns, fără o comunicare publică, fără ca acest subiect să intre în dezbaterea Parlamentului, cea mai importantă instituție democratică a poporului român. De ce au făcut lucrul ăsta? Pentru că răspund la ordinele din afară, pentru că nu slujesc poporul român, ci slujesc alte interese contrare celor națiunii române. Protestăm vehement și cerem imperativ să retragă România, acești șefi ai diplomației noastre să retragă România de pe lista țărilor care susțin votul majoritar și nu votul unanim în Consiliul Uniunii Europene.

Claudiu Târziu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Romania si noi toti ,cei ce suntem parte a Uniunii Europene ,ne aflam acum intr-o situatie asimilata cu razboiul . In aceste momente in care la granita de est a Romaniei si deci la granita UE conflictul din Ucraina se acutizeaza este lesne de inteles pentru totii romanii doritori de pace si de respectare a granitelor noastre ca si natiune independenta aflata in NATO si UE , sa decida in sprijinul luarii unor decizii rapide si asta nu se poate face decit in masura in care decizia este luata, conform tuturor regulilor democratice , de catre o majoritate , eliminind astfel ideile trasnite ale unor conducatori efemeri ce inca viseaza la revizionismul cel pagubos si la avantajele minore oferite de o Federatie aflata in plin proces de destramare .Noi toti avem obligatia fata de copii nostri sa fim de partea buna a istoriei ce ne confera existenta . Orisicare alta decizie ,ce iese din sfera de bunastare si protectie militar -securitara ,nu poate duce decit la desfiintarea natiunii si statului numit Romania .Dusmanii abia asteapta .

    1. Bravo, să trăiți!
      E ca și când te predai dușmanului deși poți să lupți și îi spui să-ți facă ce vrea el inclusiv îl asiguri că dacă vrea stai și în patru labe cu pantalonii în vine. Este ca și când vechilul vine la tine să-și primească împrumutul înapoi și tu pentru că nu vrei să-i dai bani îi oferi pe nevasta ta dispusă la orice dacă el vrea că nu numai că nu te superi dar le ții și lumânarea, numai să rămâi cu banii. N-am cuvinte să descriu acest act scârbos de lașitate și nici caracterul antipatriotic, josnic, laș, decăzut și mizerabil al celor care l-au comis. În comparație cu ei, râmele și broaștele râioase sunt niște ființe fine și nobile.
      Dumnezeu să-i judece pentru ceea ce fac pentru că sunt aceeași oameni care promovează educația sexuală și masturbarea de la grădiniță, căsătoriile între persoane de același sex, ideologia porcoasă LGTBQR, adoptarea copiilor de perechile homosexuale, etc.

  2. Nu-i mai categorisiți ca „incompetenți” pe alde Iohannis, Aurescu et comp., fiindcă le minimalizați vinovăția, conform îndemnului lui Iisus Hristos, „Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!” După ticăloșiile pe care le fac, atestă că „știu ce fac”! Dec i, calificați-i ca ticăloși, netrebnici, reprehensibili în cel mai înalt grad: ei trebuie condamnați la focul veșnic al Gheenei.

  3. Ceea ce au facut slugoii si alogenii astia 2, se cheama “Inalta Tradare”, iar intr-un stat national si suveran(nu cazul Romaniei de astazi), o asemenea vanzare de neam si tara se pedepseste cu moartea!

  4. … si ce daca?
    Daca ar pasa realmente cuive, ar face ceva, nu s-ar cocli la o berica; da’ sa-si puna altul c-ru pe jar, nu-i asa?
    Dam din gura, … nu pune nimeni mana pe par, nici nu-i salta-n streang – ca de condamnat s-au condamnat singuri, acesti vrajmasi ai lui Dumnezeu fata de care “iubirea aproapelui” nu se aplica!

  5. Cautati sa vedeti daca mai exista “tradarea” si “inalta tradare” in legislatie… au avut grija Basescu si Macovei sa-si asigure “mana libera” la vanzarea de tara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button