X

Avocatul Poporului, Renate Weber, spune că nu va ataca la Curtea Constituțională legea 145/2023 – Barnevernet de România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dormiți liniștiți până vă veți trezi fără copii!

Datorită criminalei pasivități a milioanelor de părinți care nu au mișcat un deget pentru a-și proteja copiii și de a-i ține departe de abuzivele situații în care le-ar putea fi luați copiii cu brutalitate din sânul familiei, Renate_Weber din nou s-a substituit CCR-ului și considerând că PL-x 145/2023 este un proiect de lege bun – ne-a comunicat acum câteva ore în scris că prevederile acestuia sunt constituționale, scrie avocata Angela Negrotă pe pagina sa de socializare. 

Trimiteți în continuare solicitări scrise atât la #Avocatul_Poporului prin care să-i cereți să conteste la CCR mizeriile de legi la adresa de e-mail [email protected].

Trimiteți și la #Iohanis solicitări scrise la adresa de e-mail [email protected] prin care să îi cereți să nu promulge mizeriile de legi votate miercuri în Parlament (PLX 143, PLX 145, PLX 47), ci să le întoarcă în Parlament pentru reexaminare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Nici nu ma asteptam sa o atace.
    In afara de avocatul poporului, mai exista si avocatul diavolul. Cu care dintre acestia om fi fost noi procopsiti?

  2. Nu este romanca.
    Ea simuleaza ca este slujba cui o plateste – romanii, nu…. Romania (care este un concept, conceptul insusi nu produce, nu stie, nu face… e doar o eticheta a realitatii).
    Ea promoveaza strategia talmudica de distrugere a Crestismului, prin “legalizarea” auto-desfiintarii ca neam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button