X

Sondajele s-au dovedit false: Erdogan pe primul loc

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan obține 49,42% din voturi la alegerile prezidențiale după procesarea buletinelor de vot din 99,21% din urne, relatează TRT Haber. 

Principalul său adversar, Kemal Kılıçdaroglu, obține până acum 44,88 la sută.

Anterior, Erdogan, la o întâlnire cu alegătorii de la Ankara, a spus că datele finale ale votului sunt încă necunoscute, dar este încrezător că „treaba se va încheia în primul tur”. Dacă niciun candidat nu câștigă 50% din voturi, al doilea tur de scrutin va avea loc pe 28 mai.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cred ca Edogan pierde in “primavara turceasca” si Turcia devine si ea colonia lui Itzic si Strul. Noul presedinte va executa mai bine comenzile din vest, orientate impotriva Rusiei. Rusia va ataca nuclear Turcia si se vor implinii profetiile Parintelui Paisie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE