X

Scopul înfiinţării UE era pacea şi bunăstarea pentru cetăţenii săi; dacă acestea nu mai sunt îndeplinite, la ce mai foloseşte UE?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Viktor Orban a vizitat vineri orașul Veszprem, ales una dintre capitalele culturale europene în 2023. 

Cu acest prilej, liderul maghiar a întrebat la ce mai folosește Uniunea Europeană.Într-un discurs acid, Orban a criticat UE pentru declinul economic și pentru reacția organizației față de războiul din Ucraina:„Forma modernă a colaborării europene era motivată de două țeluri: Pace și Bunăstare. Dacă nu își mai îndeplinește cele două misiuni inițiale, la ce mai mai folosește UE?”, potrivit bloomberg.com.

Întrebarea lui Viktor Orban este cât se poate de rațională: Uniunea Europeană este implicată tot mai mult într-un război care nu este al său, care provoacă tot mai multe morți și distrugeri și căruia nu i se întrevede capătul.

Iar această implicare duce la degradarea galopantă a situației economice a UE și a nivelului de trai al cetățenilor săi.

Ungaria este una dintre puținele țări membre UE care a susținut de la bun început o soluționare pașnică a conflictului din Ucraina și nu a trimis arme regimului de la Kiev. Fapt care a agravat și mai mult relațiile dintre Bruxelles și Budapesta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Asta ma întreb si eu nu doar Orban; dar sa fim atenti , caci o eventuala dorinta de iesire costa scump pentru o tara ca a noastra . Cu Britania a fost altceva.

  2. Raspuns: la inrobirea si satanizarea popoarelor europene! Sau, cum s-a ajuns de la nobila idee: “Unitate in diversitate”, la mizeria de astazi: “Unitate in marxism, penurie si perversitate”!

  3. Nu uitam ca dintre jidani apare cate unul care e filantrop, chiar marturisitor…
    Este strategie de acoperire pentru ca sa nu se spuna ca toti sint “o apa si-un pamant”.
    Adica sa intram in cnfuzia…. unii doar sint “rai” dar per total…. Nuuuuu, cum sa te iei de ei?
    De fapt, sint solidari la comanda si sfatul dracilor.

    Asa si cu Orban (si pe meleagurile alea au vut si rege khazar, nu doar “insotire” de mai multe veacuri…
    Macar unul din “liderii europeni” sa spuna ce place ne-adormitilor si ne-pacalitilor.
    Ca pana la urma, banda acestei oculte politico-sataniste = UE nu se impiedica in maruntisuri.
    Clovn de la curtea neo marxista, asta e si Orban pentru “ei”, sa nu ne faacem iluzii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button