X

În Ucraina americanii au impus predarea subiectelor de gen LGBT în programul educațional al grădinițelor și școlilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Uniunea Jurnaliștilor Ortodocși din Ucraina a raportat că Ministerul Educației din Ucraina și fondul american The Arcus Foundation, „care este angajată în sprijinirea persoanelor LGBT și în conservarea maimuțelor”, au convenit să includă metode „sensibile la gen” de predare a copiilor în program educațional al grădinițelor și școlilor ucrainene. 

UOJ se referă la un memorandum „cu privire la introducerea metodelor de predare sensibile la gen în procesul educațional al instituțiilor de învățământ preșcolar, școlar și superior”. Scopul enunțat în document este crearea unui spațiu educațional „fără stereotipuri de gen și discriminări”. Până în 2025, la proiect participă 500 de grădinițe ucrainene și 500 de școli secundare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Războiul tehnologic împotriva omului.

  Articol scris de Konstantinos I. Vathiotis, profesor de drept penal – Avocat Atena

  Încă din 1971, un eseu intitulat “Progres vs. Libertate” scris de un geniu matematician a declarat că una dintre cele mai îngrijorătoare evoluții pentru civilizația umană este tehnicile de construcție a imaginilor. Filmele și televiziunea sunt artă și divertisment, dar de obicei servesc ca instrumente de propagandă.
  În esență, sunt tehnici de vaccinare mentală în masă care sunt implementate fără ca cetățeanul
  să-și dea seama că, alegând să se distreze “ascuns într-un ecran”, este îndoctrinat pentru a adopta cu ușurință valorile, ideile sau stilul de viață pe care realizatorii de imagine i le oferă.

  În acest sens, prin ecran se formează/formateaza creierul privitorului, așa cum este cazul formatului realizat pe hard disk-ul unui computer.
  Faceți un experiment pentru a afla de ce:
  Opriți televizoarele și porniți-le din nou după o lună.
  Apoi urmăriți timp de o săptămână cât mai multe programe TV și reclame și înregistrați sloganurile sau ideile în general care se repetă sistematic.
  În cele din urmă veți găsi că în fața ecranului un război fără precedent se desfășoară împotriva creierului vostru:

  Televiziunea, cutia stupidă care în mod normal ar trebui să fie numită o cutie inteligentă sau chiar mai bine o cutie a diavolului, bombardează telespectatorii la nesfârșit cu mesaje de castrare “a cromozonilor” care servesc în primul rând narațiunii presupuselor schimbări climatice provocate de om, care sunt împărțite în multe sub-obiective, de exemplu zero emisii de dioxid de carbon, evitarea utilizării plasticului, eliminarea numerarului. Este doar o chestiune de timp scurt înainte de a fi numerarul (cash-ul) retras, și apoi va fi vai de bietii oameni.

  Legată de nevoia de a “lupta” împotriva schimbărilor climatice (rețineți cât de insistent ni se spune despre luptă!) este obsesia de a înlocui totul fizic cu tot felul de aparente intangibile promovate într-o “stare digitală”.
  Starea digitală este prezentată în special de guverne și de slujitorii săi posedați de demoni ca fiind ceva evlavios și răscumpărător/mantuitor.
  În realitate, însă, statul digital este exact opusul, adică distructiv pentru drepturile fundamentale ale cetățeanului, dar și pentru însăși existența libertatii oamenilor.

  Și când vedem un afiș agățat în vitrină cu reclama pe prompter “Aruncă portofelul fizic / Totul va fi pe smartphone / acte, diplome, actul de identitate, toate cardurile”, atunci trebuie să ne pregătim pentru următoarea momeală digitală: cardul cetățeanului (portofelul digital).
  Cu aceasta, ne vom funda o piatră de temelie înainte de instaurarea ireversibilă a dictaturii electronice, care, sub pretextul securității si protejarii oamenilor, va transforma omul într-un produs scanat, într-o ființă numerotată, monitorizată constant.
  Repetiția scenariului s-a făcut cu succes odată cu scanarea codului QR, când igieniștii barbari au introdus vaccinarea ca fiind indirect obligatorie pentru toți.
  Un alt fenomen care se încearcă a fi impus prin războiul ecranelor împotriva minții noastre este relativizarea celor două sexe cu introducerea unui al treilea gen neutru, de dragul căruia trebuie să construim până la o a treia categorie de toaletă/wc asexuată comună!

  De asemenea, promovează de-masculinizarea/efeminarea societății, care se presupune că se reflectă, printre altele, în stereotipurile lingvistice de gen, cum ar fi împărtășirea sufixului masculin în articole, adjective sau substantive.
  Unele feministe hardline cred că nu este corect din punct de vedere politic să vorbim uniform despre cetățenii de sex masculin și feminin, dar ar trebui să facem distincția între cetățeni și cetățeni, respectiv parlamentari, judecători și judecători.
  În cadrul unui eveniment recent privind violența bazată pe gen, s-a sugerat că judecătoarea de apel ar trebui să fie numită “judecător de apel”.
  În același timp, însă, pentru președintele și procurorul unei instanțe, adresa “președinte” și “procuror” a fost respinsă ca o idee proastă, pe motiv că sufixul – este peiorativ pentru femeie, deoarece se referă la o oaie.
  Apogeul perversiunii de gen constă în cererea ca femeile să vorbească despre sine și nu de la sine!

  În ceea ce mă privește, este posibil să aud unele femei glorificând Zeița și nu pe Dumnezeu!
  O remarcă mai generală este necesară aici:
  Grupurile sociale care până de curând au fost sau s-au simțit marginalizate sau nedreptățite au intrat într-un contraatac dinamic și au schimbat poziția asupriților cu cea a opresorului.
  Se pare că astăzi nu este suficient doar să recunoaștem dreptul de a fi diferiți, dar, în conformitate cu o logică perversă, ar trebui să fim tratați cu toții pe picior de egalitate cu cei diferiți.
  Rațiunea este la fel de simplă ca și invers: din moment ce foștii devianți sunt normali, “foștii” heterosexuali care au ramas diferiți ar trebui tratați ca devianți!

  De exemplu, unii încearcă să ne convingă că ceva este în neregulă cu oricine se simte 100% bărbat sau 100% femeie.
  Prin urmare, ar fi benefic să consulte un specialist, care îl va ajuta să învețe care este adevărata sa natură și identitatea sexuală.
  În epoca de astăzi a miraculosului, adică.
  În lumea noastră dezgustătoare cu susul în jos, se pare că a fi normal nu este normal!
  Cu toate acestea, dacă începem cu toții să ne îndoim de genul nostru, am putea să ne potrivim mai ușor cu roboții, care prin definiție sunt fără gen, în viitorul apropiat!
  Cultul animalelor este, de asemenea, un obiect preferat al propagandei new age, cu o tendință galopantă de a recunoaște din ce în ce mai multe drepturi asupra animalelor, dar în același timp de a restrânge drepturile fundamentale ale oamenilor.

  Un exemplu reprezentativ de vitalizare a omului și de umanizare a animalului, care a avut onoarea sa în timpul lockdown-ului, dar există și astăzi, este mișcarea animalului fără masca pe bot lângă stăpânul său, care, spre deosebire de animalul de companie, poartă masca pe bot.
  Deci, în perioada de trei ani 2020-2023, omul a devenit nu numai un cobai, ci și un animal de companie. Într-un cuvânt, a devenit un hibrid. Desigur, cei care reușesc să se detoxifice timp de o lună de la propaganda televizată și decid să stea din nou în fața cutiei stupide diavolești, își vor da seama că cetățenii sunt instruiți să-și adore/idolatrizeze pielea, corpul și sănătatea în general.
  De aceea, este (se presupune) înțelept să ai încredere în produsele promovate de “dermatologi”, datorită cărora ridurile sunt netezite și canelurile netezite.

  Astfel, cetățeanul care învață să urmărească imposibilul, adică să nu îmbătrânească și, în cele din urmă, să nu moară, este sedus de lozinci care conțin cuvinte precum tinerețea și neimbatranirea!
  Și după ce și-a cheltuit banii pe produsele cosmetice, el începe apoi injectarea toxinei botulinice, mai bine cunoscut sub numele de Botox. Cum se fac Botoxurile? Prin injecție! Cum se face vaccinarea? Prin injecție! Prin urmare, deoarece o mare parte a populației este dispusă să-și îmbunătățească – dar, de fapt, să slăbească – aspectul lor extern cu injecții, în special cele repetate, era de așteptat ca aceștia să nu ezite să-și întărească – ci, de fapt, să-si slăbească – sistemul lor imunitar cu tot atâtea doze de vaccinare împotriva coronavirusului pe cât ar recomanda celebrii experți. Totul ține de pregătire predictiva și familiarizare!

  Deci, dacă va veni o altă pandemie – mai exact: dacă vor lansa – o altă pandemie, cetățenii creduli se vor repezi din nou la scaunul de vaccinare pentru a redeveni cobai!? Deoarece, prin urmare, majoritatea solidă a victimelor ecranului tv. au devenit dependente prin “vaccinare televizată” și spălarea generală a creierului la închinarea la trup și la închinarea la sănătate, nu a fost deloc dificil să fie sedusă sau forțată să încerce învelișul experimental al tehnologiei medicale, și anume vaccinul ARNm, care trebuia să-i salveze de la celebrul “dușman invizibil”.
  La fel cum coronavirusul “mortal” a fost botezat în “limbaj de copil politic”.
  Imitând băncile, care pentru a ne convinge să folosim un card de credit sau de debit, ne inoculează creierul cu tripleta “rapid, ușor, sigur”, la fel și compania farmaceutică Bayer, care face publicitate aspirinei express, îndemnându-ne “să simțim tehnologia de ameliorare rapidă”!

  Din păcate, multe dintre relele timpului nostru au fost cauzate de faptul că masele tânjesc după comoditate și viteză.
  Dragostea pentru gândirea cu discernamant, pentru examinarea în mai multe fațete a lucrurilor, pentru aprofundare, pentru observarea pacientului și înregistrarea tuturor detaliilor unei probleme s-au pierdut.
  Marea majoritate tânjesc după consumul de fast-food de informații, experiențe, comunicari.
  Prin urmare, nu se experimentează, ci se devorează/ se inghite ca pelicanul.
  Iar când inghite nemestecat evitând durerile de cap, e sigur matematic că își va pierde capul.
  Același eseu din 1971 a profețit că peste 50 de ani, sau mult mai devreme, “supercalculatoare cu abilități intelectuale cu mult peste capacitățile umane vor fi fost construite”.

  Aceste computere “vor fi capabile de gândire creativă” și “vor fi în întregime sub controlul elitelor științifice, birocratice și de afaceri”, în timp ce “persoana obișnuită nu va avea acces la ele”.
  Astăzi, mulți oameni sunt foarte sceptici cu privire la software-ul de inteligență artificială, care devine din ce în ce mai inteligent și mai super-inteligent.
  Aplicațiile sale acoperă o gamă largă de activități, cum ar fi circulația vehiculelor autonome, roboți autonomi, automatizare industrială și multe altele.
  Există, de asemenea, o mulțime de discuții despre Transformatorul pre-instruit productiv, cunoscut sub numele de ChatGPT, o platformă de comunicare lingvistică care poate efectua o varietate de sarcini folosind limbajul natural.
  Adică să răspundă la întrebări, să facă automat traduceri în diferite limbi, să înțeleagă și să producă texte, să compună muzică și să scrie versuri.

  Prin urmare, dintr-o dată ne confruntăm cu o nouă amenințare colosală pentru oameni:
  De la retrogradarea la rangul de cobai și animale de companie, acum suntem în pericol de a ne
  auto-desființa prin construcțiile tehnologice pe care le-am făcut. Chiar și la cabinele de taxare, numărul de fonduri cu angajați devine din ce în ce mai rar. Societatea oamenilor inutili este una dintre cele mai mari monstruozități ale lumii noastre cu susul în jos, deoarece societatea fără oameni nu este societate!
  Prin urmare, este foarte posibil ca iluminatii elitei transnaționale care gestionează soarta planetei și conduc ferma globală de animale antropomorfe să ne propună să ne conectăm creierul cu computerele care presupun că salvează rasa umană.

  Dacă permisul de conducere, cartea de identitate și toate cardurile sunt bune pentru confortul nostru de a se integra în smartphone-ul nostru/portofelul digital, atunci de ce să nu integrăm telefonul nostru mobil în creierul nostru?
  Eseul din 1971 a estimat că, dacă oamenii nu reacționează, atunci mai avem foarte puțin timp până să ajungem la punctul de a nu ne mai putea salva de la auto-desfiintare.
  Acest punct de cotitura a fost plasat trei decenii mai târziu, și anume în anul 2000.
  Ca soluție drastică, s-a propus stoparea progresului științific și retragerea tuturor fondurilor de cercetare.
  Dar această soluție radicală, la fel de evident utopică, nu s-a materializat niciodată.
  A trecut mai mult de o jumătate de secol de la scrierea eseului despre progresul împotriva libertății.
  Prin urmare, trebuie să recunoaștem că ne aflăm cu spatele la zid, înconjurați de new age-ri determinati care pun în aplicare ad-literam agenda înrobirii digitale a omului.

  Prin urmare, este rezonabil să ne întrebăm dacă o mână umană poate introduce dictatura inteligentă stabilită la nivel mondial cu metoda diabolică de “încetul cu încetul”.
  În special, merită să ne gândim dacă ramura dictaturii mondiale poate ar putea fi dizolvată prin vot, caci suntem chemati să alegem între partide pe baza unor poziții programatice complet fără legătură cu încetarea războiului tehnostiințific împotriva creierului omului.
  Mai rău, partidele care se luptă pentru partea leului din leul electoral sunt slujitorii nerușinați ai dictaturii mondiale si care regurgitează în fiecare zi prin ceea ce se arată zi și noapte la televizor și ceea ce este papagalizat de bănci, companii de telefonie mobilă și toate marile corporații.

  Anume:

  – tranzacții contactless – digitalizarea tuturor lucrurilor – protejarea sistemului imunitar al omului cu vaccinări repetate presupus salvatoare de vieți, care transformă cetățenii în dependenți obsesivi de sănătate

  – combaterea presupusei crize climatice provocate de om prin schimbarea fiecărui obicei vechi

  – feminizarea societății cu neutralizarea simultană a genului – asimilarea animalului la om si a omului la animal si, bineinteles:

  – toleranță zero nu numai pentru dioxidul de carbon, ci și pentru orice voce disidentă care refuză educația new-age coordonată atent pentru telespectatori

  Vă rugăm să observați cât de des ne vorbesc zerourile televiziunii și ale altor mass-media de propagandă cu termenul de toleranță zero:
  – Toleranță zero pentru mijloacele de raspandire a virusului
  – Toleranță zero la poluare
  – Toleranță zero față de criminalitate
  – Toleranță zero la accidentele rutiere
  Deci, de la vaccinarea obligatorie vom trece la mașini cu limitator de viteză obligatoriu!
  Din nou, desigur, de dragul securității.
  Desigur, toleranța zero este cerută și față de refuzul vaccinului și față de negaționiștii schimbărilor climatice, dar chiar și față de cei care refuza minciunile păcălelilor din aprilie.

  Acum este evident că societatea pe care arhitecții lumii au construit-o de mult timp, chipurile pentru binele nostru, este o societate ipohondriacă, lipsită de riscuri și intolerantă, la urma urmei este o societate paranoică.
  O societate de cerberii care operează autoritar și tiranic pentru cetățeni, după modelul filmului “Caninii”.
  Check it out pentru a înțelege modul în care le-am permis sa ne manipuleze.
  Motto-ul fiecăruia dintre maeștrii noștri tiranici într-o astfel de societate este:
  “Taceti din gura, veti face asa cum va vom spune noi!”

  Cultura societății non-my-tactile, impusă de o dictatură globală a politicienilor și experților psihopați, s-a reflectat în modul în care a fost gestionată așa-numita pandemie de coronavirus.
  Regulile de igienă pe care ar trebui și trebuie să le respectăm cu respect de cult religios au fost asimilate prin spălarea zilnica pe creier de către cetățenii din întreaga lume, transformându-i în copii bolnavi-fobici și in ipohondri.
  Ne spălăm pe mâini, purtăm masca și păstrăm distanța.
  În același timp, plătim cu cardul nostru.
  Apoi pornim televizorul și mâncăm frisca noastră.
  Acum, uita-ti-va la ceva foarte important pentru a intelege cât de mult se preocupa pentru noi:

  În secolul al XIII-lea, vrăjitoarele au fost o amenințare, iar inchizitorul era protectorul.
  […]
  Patru secole mai târziu, adică in secolul al XVII-lea, omul nebun a fost declarat ca o amenințare, iar psihiatrul era protectorul.
  Patru secole mai târziu, adică în secolul XXI, amenințarea este orice persoană nevaccinată care este tratată pe de o parte ca un eretic și, pe de altă parte, ca un nebun. Protectorul celor vaccinați este dictatorul sanitar, care folosește ca complici ai săi o “grămadă de nebuni” (de exemplu, medici, avocați, clerici, artiști, oameni de afaceri, jurnaliști etc.), care încearcă în mod concertat să-l înnebunească pe lucrătorul medical nevaccinat și pe oricine altcineva rezistent la propagandă.

  Și acum întrebarea crucială:

  Deci, deși se pare că am fost învinși de mica elită transnațională care luptă împotriva popoarelor folosindu-se de marionetele lor venerate, există ceva ce putem și trebuie să facem pentru a opri cel puțin viteza spațială cu care încearcă să ne hibridizeze, dacă nu cumva să ne desființeze, ca oameni?
  Poate părea depășit, dar în acest moment nu sunt în măsură să mă gândesc la ceva mai bun.
  Prin urmare, putem distruge ușor și complet ieftin cea mai mortală armă a dictaturii mondiale, care se află în fiecare casă și o activăm cu propriile noastre mâini în fiecare zi. Adica tot ceea ce implică televiziunea.
  Acum vom opri receptoarele TV pentru totdeauna, chiar mai bine: renuntam la televizoare și mergem la lectura cărților de calitate, la Sfanta Scriptura!

  Ieșim din case și alergăm nu numai la librării, ci și la biblioteci sau magazine de antichități, pentru a găsi și studia texte minunate scrise de oameni harismatici, care aveau televiziune intelectuală și priveau cu mult înainte de vremea lor.
  Să ne dăm seama în cele din urmă cu ce arme inteligente statele teroriste este luptata mintea noastră și să facem mișcarea necesară pentru a face dificilă punerea în aplicare a planurilor new-age împotriva umanității:
  De astăzi închidem televizorul și încercăm să devenim o oază spirituală care, asemenea unui tsunami, îi va mătura cumulativ pe mormonii triști și partizani care poartă masca salvatorului pentru a înșela oile credule conducându-le în gura lupului, adică fațada electorală, sau altfel: falsa urnă de vot.

  Suntem guvernați nominal de politicieni care sunt, în esență, membri ai unei organizații teroriste, care inventează în mod constant pentru a ne suprima și, în același timp, uneori ne pulverizează, uneori ne vaccinează și uneori ne omoară cu sânge rece.
  Așa cum politicienii se apără împotriva organizațiilor teroriste prin interzicerea publicării de pliante, acum că teroriștii au devenit ei înșiși politicieni, apărarea noastră este să le interzicem să intre în casele noastre prin intermediul televiziunii. Amintiți-vă ce face o organizație teroristă la scurt timp după atacul terorist:
  Aceasta își asumă responsabilitatea prin intermediul unei notificări.

  Acum, amintiți-vă ce a facut liderul hibrid-inteligent “organizația teroristă NOUA DICTATURĂ” după accidentul de la Tempe:
  El a ținut o cuvântare pentru a le spune poporului grec că ministrul Transporturilor își asumă o responsabilitate politică obiectivă pentru “accidentul” de la Tempe. Așadar, iată un indiciu puternic că fiecare guvern, în special cel actual, funcționează ca o organizație teroristă!
  Într-o celulă minusculă din închisoarea de maximă securitate din Colorado, un terorist ispășește o pedeapsă pe viață care, din 1978 până în 1996, a efectuat o serie de bombardamente, de obicei prin plicuri prinse cu explozibili, ucigând astfel 3 și rănind 23 de destinatari ai tehnologiei moderne care au deschis scrisorile în biroul lor universitar sau într-un avion; de aceea FBI-ul l-a poreclit Unabomber (Bombardierul Universității și Al Companiei Aeriene).

  Numele său real este Ted Kaczynski și este geniul matematic care, după ce a demisionat de la Universitatea Harvard, a scris eseul “Progres vs. Libertate”, despre care v-am vorbit de mai multe ori astăzi.
  Kaczynski este cunoscut și pentru manifestul său “Societatea industrială și viitorul ei”, care din 2019 a fost publicat tradus în limba greacă.
  Potrivit rapoartelor, celula lui Kaczynski, din cauza comportamentului bun, a fost plasată o televiziune și un radio.
  Dar își petrece cea mai mare parte a timpului citind și ascultând muzică și nu pornește niciodată televizorul. De fapt, se spune că nu l-a deschis nici măcar pe 11 septembrie 2001, când întreaga lume a fost fixată în fața cutiei diavolului pentru a viziona un scurtmetraj hollywoodian: “catifea” (!) a Turnurilor Gemene lovite de… “avioane magice”.

  Să ne dăm seama:
  Trăim nu numai cu susul în jos, ci și într-o lume falsă.
  A venit momentul în care vom vedea în mod constant semne și minuni, unul dintre ele poate fi invazia extraterestră.
  Este momentul în care fiara vrea ca noi să ne închinăm icoanei ei. Marele pariu este să ne păstrăm mintea intreaga și să nu fim înșelați. Deci, sa nu mai privim la tv!

  Ο τεχνολογικός πόλεμος ενάντια στον άνθρωπο. (Μια ομιλία που διεκόπη από τις δυνάμεις της Φύσεως) | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2023/05/15/%ce%bf-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button