X

Zelenski nu vrea ca Vaticanul să facă pace în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comentând inițiativele Sfântului Scaun privind pacea între Ucraina și Rusia, președintele ucrainean Vladimir Zelenski a spus că țara sa nu are nevoie de mediatori. 

„Cu tot respectul pentru Sfinția Sa, nu avem nevoie de mediatori, tot ce ne trebuie este pacea echitabilă”, a spus el într-o emisiune la televiziunea națională a Italiei, RAI.

Potrivit lui Zelensky, criza din Ucraina poate fi rezolvată doar pe baza formulei sale.

Întrebat de gazdă dacă ar fi gata să negocieze cu președintele rus Vladimir Putin, dacă este necesar, Zelensky a răspuns că nu are „nimic de discutat” cu liderul rus.

Observatorii au remarcat că Zelensky părea să fie foarte agitat în timpul interviului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. vaticansternbergstein este – asemenea lui rockefeller, morgan, vanderbilt și mulți alții- un agent al scutuluiroșu, cei care au aprins acest foc în ucria. N-a fost nici o mediere serioasă pentru pace din partea lor, ci numai un teatru ieftin o fumigenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button