X

Inteligența artificială a Patriarhiei atacă românii ce au protestat față de PLX145

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a scris, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, despre „creștinism vs huliganism”, cu aluzie la protestul părinților pentru apărarea copiilor lor de abuzurile inevitabile ale legii 145/2023, cunoscută și ca Barnevernet de România.

Postarea lui Vasile Bănescu:

„Creștinism vs huliganism

Creștinismul nu este niciodată la cuțite cu realitatea.

E mereu decent și profund realist.

Niciodată strident, niciodată simplist.

Un creștin real nu agresează,

nu înjură de toți zeii invocând mama adversarului,

nu scuipă spre alții și mai ales în sus,

nu urlă, mai ales la microfon (îi înțelege utilitatea),

nu se dă în spectacol, întrucât simte ridicolul,

nu (se) filmează compulsiv,

nu strigă imperativ.

Creștinismul asimilat te scutește de compromitere, te îmblânzește, te rafinează lăuntric, te înțelepțește.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Astia dupa ce si-au pierdut credinta, devenind eretici, acum se vede ca nu mai au nici bunul-simt natural.

  2. P.F.Baneascu predica un “crestinism”dresat,dresat-util.Mantuitorul S-a aratat mai tot timpul “compulsiv”in actiunile Sale.A fost cea mai ne-“dresata”fiinta biologica dintre fiintele vii.Mai bine a preferat sa Se lase rastignit decat sa zica ca ei.Si noi stim ca El nu a zis si nu va zice niciodata ca ei.

  3. Jidanul Bănescu și țiganul jidănit Ciobotea au la fel de mult în comun cu creștinismul cum are impostorul Dalai Lama cu budismul.

  4. Unde s-a ajuns, daca, pana si satana asta corecta politic, Baneascu a ajuns sa tina lectii despre crestinism, romanilor! E clar insa, ca spurcaciunea asta marxist-ecumenista confunda crestinismul cu cretinismul!

  5. Blestemele femei acesteia, ce astazi isi duce copila la groapa fiindca a ascultat de mass-media sistemului si si-a dat-o mortii vaccinand-o, sa fie pe capul vostru nenorocitilor. Acum vreti sa rapiti toti copii din familiile celor ce refuza vaccinarea. Cum de va mai rabda Dumnezeu ? ………………………. …………………………………. …………………………………………. ………………………… DA, A FOST VACCINATĂ – SĂ SPUNEȚI LA TOATĂ LUMEA! Mama elevei din Deva care a murit după un infarct cere lumii să se spună adevărul. Andra Hrubi avea 18 ani. Alte două cazuri de elevi cu infarct, din Botoșani, dintre care unul fatal. Astăzi, un elev de 15 ani a fost la un pas de infarct în sala de clasă, la Botoșani. El a fost transportat la Urgențe, după cum a transmis Antena 3: „Au fost clipe de panică, joi, la una dintre școlile importante din Botoșani. Asta după ce un elev a fost la un pas de a suferi un stop cardiac.” Deși legea pacientului interzice furnizarea datelor bolii cuiva, în acest caz organele locale și cele de presă au fost mai mult decât doritoare în a-i prezenta elevului toate problemele medicale, cum nu aflăm în 99% din morțile subite, dintre care ActiveNews a adunat până acum 777 de cazuri în ultimul an. Detaliile oferite depășesc până și imaginația unui student la Medicină, cu o singură excepție: se uită se ni se spună dacă era sau nu vaccinat, ca în cazul tinerei de clasa a XII-a moartă subit la Deva sau a unui alt elev de clasa a XII-a mort la fel de subit, la Dorohoi, și pe care îl prezentăm mai jos, ca studiu de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button