X

[VIDEO] Popă vedetă, fără discernământ: pr. Visarion Alexa a invitat la Trinitas TV o susținătoare a homosexualității să vorbească despre…familie. Adela Popescu a fost o voce împotriva Referendumului pentru Familie

https://youtu.be/UVu_rOm8BG8

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Adela Popescu, prezentatoare de emisiuni de mondenități la Pro TV, a fost ultima invitată a părintelui Visarion Alexa la ultima ediție a podcastului găzduit de Trinitas TV, „Pâine și sare”.

Ea a discutat la televiziunea Patriarhiei Române despre „familie și suflet”. În timpul emisiunii, Adela Popescu a vorbit despre originile sale și despre familia pe care o are cu actorul Radu Vâlcan.

Alegerea invitatului este curioasă, dacă ținem cont că în 2018, Adela Popescu a făcut furori când și-a manifestat susținerea pentru homosexualitate și cuplurile unisex, chiar în timpul campaniei pentru Referendumul pentru Familie.

Ea a acordat un interviu agenției Mediafax în care a povestit cât de „firesc” i s-a părut să vadă un cuplu de bărbați cu un copil.

„Am fost foarte sincere şi ne-am amintit fiecare un moment în care am văzut un cuplu gay. Şi ne-am dat seama cât de mult am trecut de la «Oh, my God, ce-i asta?!» până la «Oh, my God, e alegerea fiecăruia»“, a declarat vedeta TV. „Mai mult decât atât, astă vara eram în vacanţă şi doi bărbaţi erau împreună cu un copilaş pe plajă, iar unul dintre ei era foarte îndemânatic având grijă de copil şi i-am dat un cot lui Radu (Radu Vâlcan, soţul – n.r.) şi i-am zis «cât de firesc pare totul, uită-te puţin». A venit mama între timp, deci mi s-a părut. Ăla era cumnatul, ceva. E clar, cumva mintea noastră a început să accepte nişte lucruri. Nu ştiu dacă-s corecte, nu ştiu dacă sunt în direcţia bună, dar eu personal am prieteni (gay) absolut minunaţi. Acum, nu ştiu dacă să merg mai departe cu opinia“, a spus aceasta.

Adela Popescu afirma atunci că nu ar avea nimic împotrivă ca unul dintre copiii săi să fie homosexual „Dacă el mi-ar spune că asta îl face fericit cu adevărat şi că ăsta este el”.

În urma interviului, cotidianul Adevărul a considerat-o între vocile cunoscute care s-au poziționat pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale.

Pozițiile ei vin în condițiile în care Biserica susține că homosexulitatea este un păcat și s-a implicat în reușita referendumului pentru familie. Scopul demersului cetățenesc a fost introducerea în Constituția României a sintagmei că „familia este constituită pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie”. Deși cei prezenți au votat în proporție de 92% în favoarea acestei schimbări, Referendumul nu a trecut din cauza neîmplinirii cvorumului minim de 30%.

Din 2018 și până acum, Adela Popescu nu a negat niciodată opiniile exprimate atunci. De altfel postul unde lucrează Adela Popescu, Pro TV, s-a remarcat de-a lungul anilor prin susținerea necondiționată a homosexualității.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Rar am vazut in BOR un popa mai progresist, mai vaccinist si mai rupt de profunda filozofie si traire ortodoxa, decat acest Visarion Alexa! Poate doar pe parintele Constantin Necula, care oricum, e muult mai carismatic decat primul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button