X

Anca Alexandrescu: Vor să obțină scoaterea mea de pe post

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Realizatoarea de la Realitatea TV, Anca Alexandrescu, a scris pe Facebook că ”CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea Plus pentru 10 minute din cauza plangerilor facute de Sorin Grindeanu si Sebastian Burduja!”. 

”Au zis ca “n am invatat nimic desi mi au dat amenzi de 300.000 lei”! Vor sa obtina scoaterea mea de pe post! Ne cautam dreptatea in instanta!”, a mai scris realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. S-a terminat cu libertatea de expresie si de opinie in Romania, pt ca securistii de-aici au inlocuit-o cu politica pumnului in gura! Oricum, Epoca lui Ceasca pare astazi un parfum de libertate, ordine si armonie, fatza de cea ce traim astazi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button