X

S-A votat PLX145 – Legea care instituie BARNEVERNET în România, adică răpirea copiilor și adoptare lor de către cuplurile de homosexuali

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Nici o clipă nu am crezut că îi va opri cineva sau ceva – acești TICĂLOȘI a căror viață este guvernată doar de bani și ticăloșie merg precum tancul, strivind tot ce le iese în cale. Dumnezeu nu doarme, Dumnezeu va avea grijă de ei și fiecare în parte îți va lua răsplata de la El. ”Cu noi este Dumnezeu” și ”Domnul mă paşte şi nimic nu-mi va lipsi”.

  2. Gata, au facut-o si pe asta, slugoii si securistii damboviteni! Au promulgat legea prin care vor lua legal copiii! De astazi avem Barnevernet-ul nostru! Observati ca, incepand cu 2020, odata cu declansarea Plan-demoniei Covid, deciziile si legile satanice si antinationale au fost date la foc automat de catre bestiile si Iudele autohtone! Asta cu luatul copiilor romanilor e doar prima etapa, pt ca urmatoarea etapa din agenda bestilor autohtone, va fi plasarea lor spre adoptie catre cuplurile de homosexuali sau pt trafic de carne vie si organe! Asa ca, singura solutie viabila a romanilor impotriva sclaviei si satanizarii lor, este Revolutia!

    1. Foarte corect punctat!
      Cred si eu ca aduc de la satanisti proeictele de legi anti-romanesti si anti-crestini, nu mai prididesc sa le scoata la inaintare.

  3. Este evident ca marea majoritate a populatiei nu are nici o idee despre intelesurile profunde ale cuvintelor pe care le foloseste in mod curent . In prima secventa de mai sus, atunci cind este folosita o exprimare de genul ” Copiii României ” , mandatul de ridicare cu forta a copiilor este semnat chiar de mâna care se vrea salvatoare : afirmam noi singuri ca copiii sunt ai Românei -si nu ai parintilor, accentuarea ulterioara în discurs a legaturii naturale a copiilor cu parintii lor reprezinta crearea unei contradictii , caci s-a acceptat deja faptul ca acestia sunt ai României…
    Apoi, privitor la juramintele depuse de armata sau functionarii de stat : stiind ca exista mai multe forme de juraminte – masonice, de onoare, patriotice, de supunere etc – de unde avem noi certitudinea ca un functionar sau un ostas nu a depus mai multe forme de juramint? De unde cunoastem noi cu precizie care juramânt are prioritate într-o situatie data ? De fapt populatia are încredere într-o uniforma sau într-o functie , caci nu îl cunoaste personal si/sau apropiat pe cel care o ocupa sau o îmbraca.
    Acceptarea acestei “legi” de catre “oamenii politici” aflati in parlamentul tarii acesteia – nu am nici o idee daca mai este a noastra – este o obligatie ce face parte din Agenda 21 premergatoare a Guvernarii Mondiale. Nu este vorba despre o adoptare, ci o acceptare, întrucât aceasta este o lege impusa din exterior . Totul depinde de felul în care stim sa ne aparam de vitregiile puse la cale împotriva noastra si alor nostri .

    1. Cred ca-i doar o “luare la cunostiinta”, nici macar de acceptare.
      “permiteti-mi sa trec la executare”a acestor practici sataniste… e deviza anti-romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button