X

PROTEST Pentru COPII, pentru RESURSE, pentru LIBERTATE sunt acum în stradă ROMÂNII!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Protestul organizat de partidul AUR din fața Parlamentului a început, de la ora 16.00. 20 de mii de persoane s-au mobilizat la chemarea lui George Simion, pentru a protesta împotriva regimului dictatorial patronat de Iohannis, Ciucă și Ciolacu.

George Simion: „Pentru copiii României protestăm, pentru bogății și pentru țară. AUR luptă pentru copiii României, pentru bogății și pentru România”.

„Vom bloca legile antinaționale care sunt pregătite la vot”, mai strigă Simion.

Majoritatea participanților la manifestațiile AUR sunt tineri, oameni dornici de schimbare în tr-o țară cleptocratică condusă de o oligarhie obedientă și aservită mai marilor zilei.

Protestul se va încheia cu un marș prin centrul Capitalei, pe traseul Piața Constituției – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Victoriei – sediile PSD și PNL.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button