X

Luați mâna de pe proprietățile și copiii României! Românii vor ieși în stradă!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o declarație politică susținută în Parlament, Ringo Dămureanu, deputat AUR și președinte al Comisiei pentru Constituționalitate – Camera Deputaților, a desființat coaliția PSD-PNL-UDMR. Acesta a caracterizat actuala guvernare drept „străină de drepturile și interesele fundamentale ale românilor”, care „ne impune legi în aparență frumoase și constructive, dar otrăvite, ca și mărul din poveste”, a subliniat deputatul, referindu-se la celebrele proiecte de lege care au stârnit indignarea societății civile.

Sunt patru proiecte de lege anti-naționale care necesită o mobilizare exemplară din partea românilor pentru a determina clasa politică aservită intereselor străine să renunțe la adoptarea acestor acte normative: proiectul referitor la „orașul de 15 minute”, guvernanța corporativă, proiectul de lege privind executarea silită și „legea Barnevernet”.

Legea „orașului de 15 minute”

Deputatul AUR Ringo Dămureanu avertizează că acest proiect, deși în aparență bun, ascunde chestiuni grave:

„Proiectul PL-x nr. 47/2023, deja aprobat de Senat și de comisiile avizatoare și raportoare, reglementează așa-numita mobilitate urbană durabilă. Sub pretextul viitorului verde, românilor li se pregătesc orașe-cușcă, precum în pandemie, care vor anula libertatea de mișcare și vor impune planuri de reorganizare a orașelor și de calmare a traficului”.

Guvernanța corporativă: se pregătește privatizarea Salrom, Hidroelectrica și Romsilva

Coaliția PSD-PNL-UDMR vrea să treacă pe repede înainte legea guvernanței corporative, prin care se dă lovitura finală economiei românești – 240 de regii ale statului, incluzând Salrom, Hidroelectrica și Romsilva vor fi privatizate, încălcând cele mai elementare principii legale.

„Proiectul PL-x nr. 143/2023, de asemenea aprobat de Senat, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, va afecta proprietatea publică, punând la îndoială însăși raţiunea deţinerii de către Stat și de unităţile administrativ-teritoriale a întreprinderilor publice, cu revizuirea politicii de participare a Statului în economia națională.

În România, bogăţiile de interes public fac obiectul exclusiv al proprietăţii publice și sunt inalienabile. Proprietatea publică este garantată şi ocrotită prin Constituție şi aparţine Statului român sau unităţilor administrativ-teritoriale. Legea națională nu permite ca acestea să fie date unor firme sau companii care reprezintă interese străine, ci numai în administrarea regiilor autonome ori instituţiilor publice, sau pot fi concesionate ori închiriate sau pot fi date în folosinţă gratuită instituţiilor de utilitate publică”, a explicat Ringo Dămureanu.

Pl-x nr.122/2023 – atac la proprietatea privată a românilor

Al treilea proiect de lege reprezintă un adevărat atac la proprietatea privată a românilor. De parcă nu este suficient că este din ce în ce mai greu pentru români să-și achiziționeze un apartament, Guvernul Ciucă își dorește să treacă prin Parlament un proiect de lege care, prin modificarea şi completarea legii executorilor judecătoreşti, va va permite ca românii și proprietățile lor să fie executate silit de orice executor din Europa, inclusiv Elveția, chiar prin e-mail, creând serioase probleme pentru proprietatea privată a românilor.

„Legea Barnevernet”, un alt măr otrăvit

Nu în ultimul rând, proiectul de lege cunoscut deja sub denumirea „Legea Barnevernet” (Pl-x nr. 145/2023), deschide calea unor abuzuri din partea instituțiilor statului: deși declarativ își propune să prevină separarea copiilor de familiile lor, în realitate urmărește efectul total opus. Potrivit proiectului, prețul pus de capii Uniunii Europene pe acesta și cele similare este unul fabulos: 30 miliarde euro, punctează deputatul Ringo Dămureanu.

Față de aceste patru proiecte de lege anti-naționale, reacția românilor trebuie să fie fermă: sâmbătă, 6 mai, în fața Parlamentului, toți românii trebuie să ceară clasei politice să apere și să reprezinte interesul suprem național și legea fundamentală a Țării.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Off topic: Am tot cautat pe site sa vad daca ati scris ceva despre tragedia din Serbia de acum 2 zile (baiatul de 13 ani care a impuscat mai multi colegi+ o profesoara+paznicul)….nimic insa. Care este punctul vostru de vedere in legatura cu acest subiect?

    1. Aparent Serbia are cel mai mare numar de arme de foc pe cap de locuitor (39/100) din Europa (urmat de Finlanda doar), iar global urmat doar de SUA si Canada. Deci daca in America exista eforturi constante de a confisca armele, inclusiv acuzatii de inscenari cu parinti “crisis actors” gen Sandy Hook din 2012, de ce nu ar exista ceva asemanator si in Serbia? Motivul e acelasi, sa lase populatia lipsita de aparare cand se va instaura tirania. Aparent, un anume istoric Mircea Dogaru avertizeaza ca securitatea si libertatea poporului roman este subminata de multa vreme prin subminarea armatei, politiei, pompierilor si jandarmilor (oare protestele din august 2018 sunt doar pretextul pentru desfiintarea ultimilor aparatori specializati, cum declara istoricul?) Urmareste videoclipurile de mai jos despre Romania cat si despre Serbia

      ISTORICUL MILITAR MIRCEA DOGARU – TOTUL ESTE PROPAGANDA, CREIERELE SUNT SPALATE
      https://www.youtube.com/watch?v=7NC_2umCZRQ&ab_channel=icritic
      “Totul este posibil, la ora actuala totul este propaganda, creierele sunt spalate si inghitim orice prostie pentru ca nici macar intrebarea istoricului nu reusim sa o punem: cui foloseste tot ce s-a intamplat? Cui foloseste ce declara asta ca vrea sa imi faca? Si in clipa cand am raspunsul nu mai pot fi invis… Deci armata a fost distrusa prima, in 2007 era rezolvata, s-a trecut la distrugerea sistematica a politiei, a serviciilor de informatii si contrainformatii din toate structurile, iar acum ne aflam din 2018 in faza de distrugere a jandarmilor, care sunt ultimii 28000 de luptatori specializati contra guerilelor urbane pe care ii mai avem, si care deranjeaza prin gruparile mobile, in special prin cea de la sangeorzul de Mures, pe unii, ca ei acopera niste judete cheie. Trebuie sa ii desfiintam si pe astia si sa ii transformam in civili ca pe pompieri, iar pe urma ne-am linistit. In paralel se merge cu distrugerea bisercii. Pandemia este excelenta si pentru desfiintarea bisercii si a credintei in general. In momentul in care ne-am pierdut si credinta si ultimii aparatori, vom mai exista ca stat doar in felul urmator:numai prin taxe, impozite, imprumuturi si amenzi”

      ANOTHER MANCHURIAN CANDIDATE MASS SHOOTING IN SERBIA IN MERE TWO DAYS
      https://www.bitchute.com/video/L6MGbLxfOpU8/
      La finalul videoclipului vezi ce legi a dat presedintele si parlamentul, sa se inghete dreptul la detinerea armelor de foc in toata tara “temporar”, pana se auditeaza licentele de portarma etc.
      Suna ca si lockdown-ul din pandemie temporal de 2 saptamani care s-a transformat in ani de zile…

      IS MASS SHOOTING IN SCHOOL IN SERBIA A PSY-OP, MANCHURIAN CANDIDATE INVOLVED?
      https://www.bitchute.com/video/rOhRvyh29H3J/
      Este reportat ca doilea atacator este fiul unui important ofiter de armata, care s-ar putea sa aiba legaturi cu secte Satanice, asemanator cu cazul Americi unde copii unor oficiali ai Pentagonului locuitori ai orasului Laurel Canyon (Los Angeles/Hollywood) din California au ajuns mari canteri de rock => MK-ULTRA? Candidat manciurian? Patsy?

      The Belgrade school shooting rocked Serbia, almost exactly on Orthodox Easter, when Antichrist NATO bombed Belgrade 24 years ago!

      HOW ORTHODOX SERBS DID THE BIGGEST RESCUE MISSION OF US AIRMEN IN HISTORY
      https://www.bitchute.com/video/yJIsVgF5Dgkh/

      “To be an enemy of America is dangerous, but to be a friend is fatal” – Henry Kissinger

  2. ce vor mai ieși romanii în strada…asa cum au făcut-o din 89. Sunt obișnuiți sa le rezolve problemele altii…mentalitate romanesca. CAND Vrei Sa Îmbunătățești Lumea, INCEPE CU Ceva DE LA Tine,și doar asa vom trai într-o lume mai buna.Schimbarea sa inceapa de la noi,nu de la alții.

  3. Pune mâna pe metanier, aici e site ortodox, nu briefing CIA, nu certa lumea ca nu merge sa înjure și sa se bată…
    “Un rugător face cât 7 guverne” spunea un sfânt părinte
    Citeste cartea a 3 a a macabeilor, cartea ieșirii, apocalipsa și nu mai insulta inteligența acestui popor
    Pe satana prin neprihănire îl învingi, prin proteste ii faci voia
    Ps
    Alt Paul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button