X

PSD, PNL, USR susțin legislația LGBTQ+ impusă de UE: Certificatul European de Filiație

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorii României susțin fără rușine sau remușcări propaganda LGBT+, pe care Comisia Europeană vrea să o bage pe gât cu forța tuturor statelor membre UE!

În Comisia pentru afaceri europene a Senatului, tocmai a fost dezbătută propunerea de Regulament european COM(2022) 695 final, prin care birocrații marxiști de la Bruxelles vor să creeze un Certificat European de Filiație. 

Acest document ar urma să recunoască filiația în toate statele membre, indiferent de modul în care a fost conceput sau născut copilul și indiferent de tipul de familie din care copilul face parte, inclusiv în cazul copiilor cu părinți de același sex!

Pretextul invocat este protecția drepturilor copilului și a interesului său primordial, însă textul menționează explicit că această propunere reprezintă o acțiune-cheie în Strategia UE privind egalitatea pentru persoanele LGBTIQ.

Practic, UE vrea să eludeze legislația internă a statelor membre, depășindu-și cu mult competențele prevăzute în Tratatul de la Lisabona! Conform principiului Subsidiarității, cuprins în protocolul 2 al TFUE, Uniunea nu poate interveni legislativ în statele membre, în chestiuni precum familia și filiația.

Senatorul AUR Andrei Hangan a fost SINGURUL membru al Comisiei pentru afaceri europene care s-a opus acestei propuneri perverse, iar AUR a depus amendamente pentru a sublinia faptul că RESPINGEM clar componenta referitoare la Strategia UE privind agenda LGBTIQ.

Atât legislația din România, cât și societatea românească în ansamblul ei, consacră dreptul copiilor de a avea un tată și o mamă, aspect pe care îl consideră fundamental și inerent tuturor ființelor umane. Restul este doar propagandă ideologică perfidă, ticluită de mințile bolnave ale unor rătăciți.

Comisia a respins amendamentele AUR, dar dacă românii se vor trezi vor aduce prin vot AUR la guvernare și vor remedia această inconștiență!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Slugoii, bestiile si Iudele din tripleta antinationala si anticrestina, PSD, PNL, USR, nu mai au nici un pic de demnitate si respect pt acest neam, urinandu-se a nu stiu cata oara pe Constitutia Romaniei, in vazul intregii tari fara sa le pese!

  2. Parlamentarii usțin această legislație LGTB pentru că ei preferă relațiile homosexuale. Nu poți susține homoxexualitatea fără ca tu fii homosexual. Cum să susții ceva ce nu îți place? Oamenii politici care susțin astfel de legi le susțin pentru că ei sunt homosexuali practicanți cărora relațiile heterosexuale nu le mai aduc nici o satisfacție. Următorul pas când se plictisesc de adulți este trecerea la pedofilie. Tiberius Cezar, împăratul roman contemporan cu Iisus din Nazaret întreținut relații heterosexuale până s-a plictisit, a trecut la bărbați de care s-a plictisit deasemenea, apoi a trecut la relațiile cu copii cu vârste între 3 și 7 ani. În Insula Capri unde își stabilise reședința era înconjurat de acești copii cu care întreținea relații de natură sexuală. Acesta este traseul decăderii. Aceștia sunt oamenii care ne conduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button