X

[VIDEO] Cum arată și cum se manifestă toleranța stângii (neo-marxiștii)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Știți, cu siguranță, cum stânga se consideră a fi stindardul libertății, a toleranței, a incluziunii și cum ne acuză pe noi că am fi intoleranți și ne îndeamnă să fim mai buni, să acceptăm diferențele și să îmbrățisăm aberațiile promovate de ei.  Doar că una e teoria și cu totul alta e practica. Și, ca de fiecare dată, când e vorba să dea examen la toleranță ei reușesc să-l rateze cu brio.

În SUA, în decurs de două zile, în două universități, una din Albany, New York, a doua din San Francisco, California, stânga și-a arătat adevărata față.

La universitatea din Albany, New York, o organizație a studenților conservatori a avut programată o dezbatere a cărui invitat a fost Ian Haworth, un scriitor conservator. Dezbaterea nu a avut nici o șansă. Grupurile de studenți radicali au invadat sala de dezbateri și au început să scandeze tot felul de profanități. Pentru că așa se manifestă stânga, ei nu se încumetă la dezbateri, la discuții civilizate, pentru că nu au argumente.

Uitați-vă la fețele lor și spuneți-mi că nu vedeți Diavolul.

Și ca să nu fie nici un dubiu asupra afilierii lor, protestarii au rupt și o Biblie.

În același timp, pe coasta vestică a SUA, la universitatea din San Francisco era programată o dezbatere pe tema participării în sporturile feminine a persoanelor trans, adică a bărbaților care se cred femei. Aici a luat cuvântul Riley Gaines, fostă campioană universitară americană la înot. Nu a avut nici o șansă. Hoardele de studenți radicali au tăbărât pe ea nu doar verbal, au trecut chiar la violențe fizice. Riley Gaines a trebuit să se baricadeze într-o încăpere unde a stat timp de trei ore înainte de a putea părăsi clădirea.

Cam așa arată libertatea de expresie pe care o visează stânga. Ai dreptul să vorbești doar dacă ești de acord cu ei, altfel ești abuzat. Noi ar trebui să știm, exact la fel era în România pe vremea comunismului. Pe hârtie aveam toate drepturile, inclusiv libertatea de exprimare, în realitate aveam doar dreptul de a fi de acord cu directivele PCR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button