X

Fost analist CIA: Suntem obișnuiți să ucidem oameni peste ocean și asta facem din 1989. Ceea ce vedem acum în administrația Biden este o combinație mortală de aroganță și incompetență

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Administrația președintelui american Joe Biden este o problemă uriașă pentru țară și pentru politica sa externă, a declarat fostul analist CIA Larry Johnson într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom. 

În opinia sa, comportamentul problematic al autorităților americane a fost urmărit de multă vreme – din momentul primelor invazii ale altor state.

„Suntem obișnuiți să ucidem oameni peste ocean și asta facem din 1989. Știți, am invadat Panama, am invadat Irakul de două ori, am invadat Afganistanul, nu am luat măsuri pentru a încerca să găsim soluții și soluții pașnice. Amintiți-vă, în primele zile de după 11 septembrie, guvernul sirian a încercat să coopereze cu noi, pentru că ei au simțit aceeași amenințare din partea islamiștilor radicali ca și noi, dar noi i-am refuzat”, a amintit Johnson.

Fostul analist CIA a subliniat că în situația actuală, echipa lui Biden este cea care joacă un rol deosebit în situația de politică externă.”

„Ceea ce vedem acum în administrația Biden este o combinație mortală de aroganță și incompetență, când crezi că ești cel mai bun în toate, dar de fapt nu poți organiza nimic”, a spus Johnson.

Larry Johnson a descris anterior alianța Moscova-Beijing ca fiind unică datorită naturii sale complementare: China este cea mai mare putere industrială a lumii, în timp ce Rusia domină aprovizionarea cu mărfuri și minerale rare. În plus, a adăugat fostul ofițer de informații, sectorul de apărare rus este extrem de puternic.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button