X

Israelul îl sfidează pe Biden: Nu suntem o stea pe steagul american

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul israelian al Securității Naționale, Itamar Ben-Gvir, a declarat în mijlocul remarcilor președintelui american Joe Biden privind reforma judiciară că Israelul nu este pe steagul american.

„Respectăm sistemul democratic de acolo (în SUA – n.red.), dar… ei trebuie să înțeleagă că Israelul este o țară independentă, și nu doar o altă stea pe steagul american. Ar trebui să fie clar pentru țările din întreaga lume că oamenii de aici au organizat alegeri și și-au exprimat voința”, a declarat Ben Gvir într-un interviu pentru radioul israelian Galatz.

Mai devreme, Biden, când a vorbit cu reporterii, i-a cerut lui Benjamin Netanyahu să renunțe la planurile de promovare a reformei judiciare și să găsească un compromis. Liderul american a mai spus că vizita premierului israelian la Washington nu este planificată „în viitorul apropiat”.

Ulterior, Netanyahu a scris pe canalul Telegram că „Israelul este un stat independent care ia decizii în conformitate cu voința cetățenilor săi și nu pe baza presiunii externe, inclusiv din partea celor mai buni prieteni ai noștri”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Eeei… tot aia stapanesc nu doar in Israel, ci si America, si …
  ultele miliarde luate de la americani si date Israelului nu paeaswsc SUA; stau in banci si Israelul foloseste doar dobanda… cu care tot cumpara, adica face convertirea “nimic” = tiparitura din banii americanilor! – in proprietati fizice, REALE.
  Coruperea “capului” a produs peste tot pierderea Tarii, secunda de secunda prin camataria deghizata in concept financiar-bancar, .. “dobanda” (sau interest, … la altii).
  Nu poti restitui bani ca dobanda fiindca dupa ce ai dat ce ai imprumutat, nu mmai exista bani tipariti din care sa le dai “lor”.
  Si atunci, le dai – azi un ou, maine-un bou si in cativa anisori ti-au luata Tara de sub picioare; de ce credeti ca tot fac reguli peste reguli – de urbanism, energetice, tehnice, PSI, … reguli ce sa faci in casa “ta”, ce poti folosi, cand… … de ce taxeaza “tot ce misca”?
  Sa iti ia averea cand se temina banii.
  Chiar daca ti se pare ca nu “tine”, atentie la nenumaratele reguli – toate insotite de obligatia de aplati undeva, cuiva … care devin de ce in ce mai impovaratoare iar preturile credc “din pix”… sa salveze pe mama Gaia, …. de tine, demine, de majoritatea omenirii… ca si-asa si-au cam implinit vicleanul plan talmudic – sa stapaneasca ajunsi proprietari “cu acte”, cum sta bine poporului ales.
  Victoriosi cu paravanul politicienilor “alesi democratic” (“ei’, belferii n-ar fi fost niviodata votati sa conduca!) in frunte cu franc-masonii (armata de slugi fatarnice, vanduta pentru niste petice de hartie – ma rog, de plastic acum – in buna intelegere cu odraslele talmudiste care pozeaza cu numme de imprumut, ba unii chiar convertiti de fatada la religia majoritarilor (pe la noi).
  NU VA FACEI ILUZII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button