X

Istoricul Gică Manole îi pune la zid pe adulatorii Rusiei

Adevărul mai trebuie spus și dur, spre trezirea celor care dorm pe ei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Constat cu adâncă îngrijorare și profundă revoltă ca mulți oameni pe care ii cunosc de ani și ani dovedesc simpatie, înțelegere și sprijin față de Rusia. Pentru acești indivizi Rusia este un miel nevinovat, iar Occidentul inamicul de moarte. Tovarășii în cauză au memoria castrata. Sau fff scurtă. Au uitat cu totul toate nenorocirile istorice pe care Rusia sau URSS le-au adus poporului român. 12 ocupații care însumează 50 de ani, anexarea Basarabiei în 1812, atacul criminal din 1940, deportarea a sute de mii de români în Siberia, uciderea a sute de mii de români nevinovați, jefuirea Țării în anii 1944-1960, stalinizarea României, confiscarea Tezaurului, inventarea mârșăviei cu poporul Moldovenesc, batjocorirea continuă a dreptății istorice, ură a tot ce e românesc de către Rusia, respectivii le-au uitat. Îi tot trag cu ortodoxia rusă (n. red. una este ortodoxia poporului rus și alta este conducerea ecumenisto-bolșevică a Bisericii Ruse), cu binefacerile Rusiei. Dosarul istoric româno-rus e catastrofal. Iar Rusia s-a dovedit în Istorie dușman de moarte al statului Roman. Oriunde și oricând. Rusia a distrus Marea Unire, ea a dat cadou Ucrainei Sovietice nordul Bucovinei, Herta, sudul și nordul Basarabiei, Insula Șerpilor, Transcarpatia.

Indivizii în cauza nu vor să știe ca statul român a fost creat având Rusia dușman, a devenit independent tot asa, ca marea Unire s-a realizat împotriva Rusiei. Pentru acești indivizi care nu dau 2 bani pe religie și Dumnezeu, Rusia este maica Libertății, Credinței și Dreptății. Dacă Putin ar ocupa ACUM Basarabia respectivii ar guița de satisfacție. Iar dacă tiranul moscovit ar trece și la Vest de Prut ar fi fericiți.

O asemenea poziție la acei oameni e trădare pe față a României. Înseamnă o ticăloșie de neiertat.

Acești bastarzi cu mintea creața care iubesc Rusia și nu dau 2 bani pe România sa știe că le cunosc bine gândirea de slugi și trădători. Și ca nu vor găsi la mine iertare sau înțelegere. Față de adevăratele și marile interese ale Statului Roman voi fi veșnic neiertător. Prostie, Orbire, Trădare. Mulți sunt și se simt ca peștii în apă în România. Până când??? Trebuie pus botnița la așa oameni. Trebuie puși sub acuzare. Și pedepsiți. Când pui în pericol interesele României, iertare și liberă expresie nu există.

Aștept laudele voastre către Maica Libertății, tovarășilor cu minte puțină. Și scurtă, desigur.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Istoria relatiilor romano ruse poate fi expusa obiectiv unic in contextul ciocnirii imperiilor si valurilor de migratie pe teritoriul Daciei: Caspicii si dincolo de Caspica,mongolo-tatarii,ungurii medievali,otomanii,Sf ImperiuGerman,muscalii,Reichurile germane, sovieticii bolsevici si *cu voia Dumneavoastra,ultimul pe lista* Nmrnknii.
  Nu cred ca un roman cu boii acasa ar putea sa simpatizeze MareleUrs de la Rasarit.Exceptie poate agentii platiti ai Ursului.La fel cum aceeasi romani amintiti nu au la inima mai mult pe ultimii de pe lista. Cu aceleasi exceptii.

 2. Profetia parintelui Arsenie Boca:

  „Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”.

 3. Dl Gica Manole a uitat sa spuna despre distrugerea economiei romanesti de dupa 1989, prin privatizarile rusesti: Uzinele republica din Bucuresti, uzinele metalurgice, fabrica de foraj petrolier Ploiesti, etc, etc.

 4. Trebuie făcută diferența dintre conducerea atee a Rusiei și poporul rus ortodox. Poporul a suferit enorm în urma înlăturării Sfântului Țar Nicolae II și a instaurării regimului comunist. Și acolo s-a dus o luptă crâncenă împotriva ortodoxiei, finanțată de bancherul satanist american Iacob Schiff. Deci a iubi pe frații ortodocși și pe sfinții de acolo este altceva decât a iubi conducerea atee a Rusiei. În ziua de azi toată spurcăciunea imorală și pervertirea firii umane vin dinspre apus spre răsărit și nu invers, pentru că în răsărit mai există ortodoxie și puținii creștini conștiincioși încă nu s-au dat bătuți. Oricât ar părea de incredibil, dar ceea ce se întâmplă în România se întâmplă și în Rusia: mărcile străine domină piața, banca centrală este sub papucul Rezervei Federale a SUA, resursele țării sunt privatizate și agenda globalistă este în desfășurare. Mie mi se pare că toți avem un dușman comun care acționează în ascuns cu ajutorul agenților la nivel de conducere statală peste tot în lume. Da, ca stat Rusia ne-a făcut destul rău, dar că și popor, sunt frate cu orice ortodox din lumea asta.

 5. “blandul” popor orthodox rus ajuns in ucraina jefuieste,violeaza si mai nou decapiteaza prizonieri de razboi.ancestral au dovedit salbaticie,maicutele isi indeamna fii sa-i omoare pe toti.lasati-o mai moale cu adulatia,rusii nu stiu sa Fabrice bunuri de larg consum,numai arme!

 6. Se vede clar că Gică Manole este un istoric de provincie, îngropat în Botșeniul său. Pierderea Basarabiei la 1812 în favoarea Imperiului Țarist – a „Rusiei”, cum zice, mereu, Gică Manole – a fost cauzată de trădarea armeanului Manuc – blestemat fie-i numele în veci! Poate scrie o carte Gică Manole și despre triplul spion Manuc și să propună și demolarea „Hanului lui Manuc” din centrul Capitalei.
  Iar „Ucraina sovietică” nu a existat ca stat, ci era o gubernie administrată de jidovii sovietici. „Statul independent” Ucraina a fost o făcătură a lui Lenin, ca să întemeieze, împreună cu Bielorusia, la fel de „independentă”, și cu Federația Rusă, „U.R.S.S..”, și, apoi, ca să aibă două voturi în plus la Liga Națiunilor! Ca dovadă, Ucraina și-a declarat „independența” în 1991, deși fusese „independentă” din 1920!
  Ținutul Herța nu a fost „dat Ucrainei”, ci o delegație condusă de jidovul Fischer a chemat Armata Roșie să ocupe Ținutul Herța, căci orașul Herța era locuit majoritar de jidovi!
  Situația s-a repetat în comuna Putna, dar a intervenit un detașament condus de Ion Tobă-Hatmanul, care i-a alungat pe sovietici și a readus Mănăstirea Putna, cu Mormântul lui Ștefan cel Mare, între granițele României (cf. https://evenimentulistoric.ro/ioan-toba-hatmanul-eroul-uitat-al-romaniei-romanul-care-a-luptat-in-waffen-ss-si-a-salvat-manastirea-putna-din-mana-sovieticilor.html). Din păcate, la Herța nu am avut un alt Ion Tobă-Hatmanul!
  Maestre Gică Manole, te joci cu cuvintele Limbii Române de parcă ar fi proprietatea dumitale particulară! Ia-o oleacă mai domol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button