X

Panică la vârful PSD și PNL: AUR este pe primul loc în preferințele românilor!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

George Simion și-a conturat echipa care va prelua guvernarea, chiar din 2023, susține liderul AUR. În opinia deputatului, partidul conservator de opoziție este primul partid din sondaje.

Partidul AUR e gata de alegeri, inclusiv de parlamentare, care ar urma să fie organizate cu un an mai devreme, în 2023, susține George Simion.

În opinia liderului AUR, partidul conservator de opoziție este pe primul loc în preferințele românilor, iar „puterea” tremură de frică.

„E o vorbă din bătrâni, ‘frica păzește bostănăria’. Văd sondajele pe care le fac publice. În dreptul nostru nu e doar 21%. Văd că românii s-au săturat. Vor să mute alegerile pentru mai sau iunie, dar le dau o veste proastă, suntem pregătiți pentru alegeri la termen dar și anticipate. O să-i îndepărtăm de la propria feudă, de la bostănărie. 

Foarte mulți oameni spun că s-au săturat, cu siguranță suntem pe primul loc în preferințele românilor. Noi vom face alianță doar cu românii. Cu siguranță cele trei partide nu vor mai lua 50%. Acolo este ținta, acolo ne batem, USR-iștii dispar de pe scena politică, s-au aliat cu cei care au mai condus România, cu Băsescu și cu Ludovic Orban. Știm cum ne-au ținut în case în timpul pandemiei, cum ne-au ținut în case și cum și-au împărțit funcțiile. 

Toți parlamentarii AUR vor vota pentru alegeri anticipate. 

Nicu și Marcel păgubește românii, știm bine, cu asigurările, cu creșterea prețurilor – plătim mai mult decât în Franța și Germania.

Klaus Iohannis speră să meargă mai departe cu marioneta lui. Regimul Iohannis, dacă crede că va avea scăpare organizând anticipate, se înșală amarnic. Românii nu uită cum au fost ținuți în case, care sunt forțele sistemului și cine este USR-ul. Este vorba despre sistem și AUR. În sondajele lor, AUR este pe primul loc, cu peste 30%. PSD, PNL și UDMR nu vor lua peste 50%. Telespectatorii sunt mai inteligenți decât cred ei!”, a comentat George Simion, pentru România TV.

Klaus Iohannis speră să meargă mai departe cu marioneta lui. Regimul Iohannis, dacă crede că va avea scăpare organizând anticipate, se înșală amarnic. Românii nu uită cum au fost ținuți în case, care sunt forțele sistemului și cine este USR-ul. Este vorba despre sistem și AUR. În sondajele lor, AUR este pe primul loc, cu peste 30%. PSD, PNL și UDMR nu vor lua peste 50%. Telespectatorii sunt mai inteligenți decât cred ei!”, a comentat George Simion, pentru România TV.

AUR a reușit să atragă în echipă oameni patrioți și competenți, susține George Simion. Printre aceștia, Cristian Terheș.

„Suntem singura formațiune patriotică din Parlamentul României. Doamne ajută să avem alegeri anticipate, înseamnă eliberarea mai rapidă a țării de cei care au distrus-o în ultimii 30 de ani! Pot să mizez pe o echipă guvernamentală, în sfârșit vin! O echipă de patrioți, oameni nepătați, experți în domeniile lor”, a mai punctat George Simion, potrivit sursei citate.

„Domnul Piperea este unul dintre oamenii pe care mă bazez pentru viitoarea guvernare”, a mai punctat George Simion.

Mugur Mihăescu și Ramona Ioana Bruynseels se numără, de asemenea, printre persoanele publice atrase de Simion în AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Cam greu cu românașii noștri mămăligari.
  I-a format Ilici să se teamă să se conducă singuri. Au nevoie de un tătic, boșorog de-ar fi, sau se complace să fie dus de nas de alogeni.
  Fără unirea tuturor conservatorilor, AUR nu va avea putere din opoziție.
  Iar când vezi câți imbecili atacă AUR, e clar că-și merită soarta sub neo-comuniștii din psd-pnl.

 2. Au început atacurile împotriva lui George Simion, singurul lider al opoziției parlamentare din România și din întreg spectrul politic. S-a dat startul unei operațiuni de propagandă pe axa București-Chișinău-Bruxelles-Washington prin care un fost ministru moldovean al apărării Anatol Șalaru, îl acuză (la comandă) pe Simion că ar fi agent rus, fără să prezinte nicio dovadă, decât niște informații primite din partea “serviciilor secrete ucrainene”.

  Deloc întâmplător, toată denigrarea total neargumentată împotriva liderului AUR, a avut loc la Antena3-CNN. George Simion deși este tânăr, este un mare patriot și în nici un caz nu cred că are vreo legătură cu serviciile secrete rusești și asta o confirmă în primul rând activitățile lui civice unioniste demarate inclusiv la Chișinău, drept pentru care este declarat persona non grata de către foștii lideri proruși ai Moldovei, dar paradoxal și de actuala conducere proeuropeană..!

  S-a declanșat o acțiune de propagandă extrem de complexă coordonată din afara țării cu sprijinul agenților de conjunctură, împotriva tuturor celor care vor să schimbe cursul actual spre dezintegrare al României, de aceea cred că viitoarele alegeri din 2024 vor deveni inevitabil un adevărat masacru sângeros între adevărații patrioți suveraniști și așa zișii salvatori deghizați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button