X

„M-am simțit umilită”: o campioană la ciclism se retrage după ce a fost învinsă de un sportiv transgender

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Hannah Arensman a fost dezamăgită de locul 4 la ultimele campionate americane de ciclo-cross, scrie Le Soir.

Ciclista Hannah Arensman a decis să se retragă din sport. La 25 de ani, americanca a anunțat în martie că va renunța la ciclo-cross, sportul ei preferat. Dar motivul acestei retrageri este destul de surprinzător: ea explică într-o declarație că se simte furioasă și dezamăgită.

În ultima sa cursă, la Campionatele de Ciclo-Cross din SUA, în decembrie anul trecut, Hannah Arensma a terminat pe locul 4. Doi sportivi transgender (bărbați care se identifica drept femei) au fost al treilea și al cincilea. O situație pe care ea o deplânge: „Sora mea și familia mea plângeau văzând un bărbat care termina în fața mea, după ce am fost martoră la mai multe interacțiuni fizice cu el pe parcursul cursei”, a scris ea, într-o declarație distribuită și de Consiliul Independent pentru Sportul Femeilor.

“A devenit din ce în ce mai descurajant să mă antrenez din greu doar ca să pierd în fața unui bărbat cu avantajul nedrept al unui corp androgenizat, care în mod inerent îi oferă un avantaj clar față de mine, indiferent cât de greu mă antrenez”

„M-am simțit profund furioasă, dezamăgită, neglijată și umilită că factorii de decizie ai sportului feminin nu mai consideră necesar să protejeze sportul feminin pentru a asigura o concurență loială pentru femei”, a încehiat ea

În decembrie anul trecut, Clara Honsinger și-a păstrat titlul la campionatele americane de ciclo-cross. Austin Killips luase medalia de bronz.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Fara Credinta in Cel de Sus, noi romanii vom disparea ca popor. De aceea, Dragi romani care mai aveti putina minte, umpleti bisericile si manastirile si rugati-va la prea Sfanta Treime si Prea Sfanta Fecioara Maria, Nascatoarea de Dumnezeu ca sa mature din fruntea statului roman toata neghina satanica ce vrea sa ne bage in razboi cu rusii. Numai Sfantul, Bunul si Rabdatorul Dumnezeu poate sa pazeasca Sfanta Noastra Romaniei de fortele satanice care vreau sa ne distruga ca tara si popor pe noi, romanii. Cere si ti se vada, bate si ti se va deschide. Fie Numele Domnului Binecuvantat de acum si pana-n veacul veacului fara de sfarsit. Amin.

 2. Da Da Da
  Dar de ce nu fac separat
  concurs femei
  concurs bărbați
  concurs debili

  La toalete avem deja
  Toaletă Femei
  Toaletă Bărbați
  Toaletă Handicapați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 10% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII