X

Elon Musk: “Dacă va fi arestat, Donald Trump va fi reales cu o victorie zdrobitoare!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Antreprenorul american Elon Musk a spus că reținerea fostului președinte Donald Trump îi va asigura realegerea la alegerile prezidențiale din 2024.

Trump a spus sâmbătă că se așteaptă să fie reținut marți, în legătură cu care și-a cerut susținătorilor să iasă la proteste. Fostul președinte a criticat biroul procurorului din Manhattan „corupt și extrem de politizat”.

„Dacă se va întâmpla acest lucru, Trump va fi reales cu o victorie zdrobitoare”, a scris Musk pe Twitter, comentând știrea despre posibila detenție a fostului președinte.

NBC a raportat mai devreme că Trump ar putea fi acuzat săptămâna viitoare pentru că ar fi plătit bani starului porno Stormy Daniels pentru că păstra tăcerea despre presupusa lor aventură. Potrivit postului TV, agențiile de aplicare a legii au început pregătirile pentru eventuale revolte în centrul orașului New York, unde are loc procesul.

Trump însuși neagă atât legătura cu Daniels, cât și orice acțiuni ilegale din partea sa. A refuzat să depună mărturie în faţa juriului.

Daniels, al cărui nume real este Stephanie Clifford, a devenit în centrul atenției publice în 2018. Apoi, Wall Street Journal, citând o sursă, a scris că, cu puțin timp înainte de candidatura lui Trump la alegerile prezidențiale, avocatul său Michael Cohen i-a plătit actriței 130.000 de dolari ca parte a unui acord de confidențialitate despre relația ei cu președintele. Casa Albă a negat această informație.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 10% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII