X

Partidul Fermierilor a câștigat regionalele din Olanda depășind partidul premierului Rutte

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul fermierilor a câștigat alegerile regionale și cele mai multe locuri în Senatul Olandei, depășind partidul premierului Rutte. Politicile neomarxiste anti cetățeni promovate de elita birocratică europeană sub pretextul scăderii emisiilor de gaze, cum ar fi închiderea fermelor și distrugerea agriculturii, a primit prima lovitură în Olanda, unde Partidul Fermierilor a câștigat alegerile regionale din 15 martie 2023, depășind partidul premierului Mark Rutte, afirmă europarlamentarul Cristian Terheș.

Alegerile regionale din Olanda sunt importante deoarece reprezentanții regiunilor vor desemna membrii din Senatul Olandei, unde deja partidul premierului Mark Rutte nu avea majoritate.

Partidul Fermierilor din Olanda a fost înființat în 2019, având ca și scop salvarea agriculturii și fermelor olandeze, amenințate cu distrugerea prin implementarea diverselor politici publice europene în scopul pretinsei scăderi a emisiilor de gaze. Olanda, chiar dacă e o țară mică, este a doua țară din lume la exportul de produse alimentare, după SUA.

Partidul Fermierilor a participat prima dată la alegeri în 2021, unde a luat 1%.

Câștigarea alegerilor regionale de către Partidul Fermierilor vine după ce Olanda a fost cuprinsă de multiple proteste stradale ca urmare a deciziei guvernului condus de Mark Rutte de implementare a politicilor europene care vor conduce, în cazul Olandei, la închiderea a mii de ferme.

„Faptul că elita neomarxistă e în stare de șoc după aceste alegeri se vede din faptul cum e etichetat Partidul Fermierilor în presa internațională, Associated Press catalogându-l ca «populist». Dacă cei care vor să-și salveze economia, agricultura și fermele sunt populiști, cei care vor să le distrugă ce sunt? Rezultatul alegerilor din Olanda dau semnalul tuturor europenilor că a venit momentul ca promotorii politicilor neomarxiste care distrug Europa să fie expulzați prin vot din toate funcțiile”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII