X

[VIDEO] Tucker Carlson: Criza bancară are un singur scop – introducerea monedei digitale naționale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tucker Carlson și-a deschis emisiunea de luni discutând despre criza bancară care a zguduit SUA. Luni dimineață, la deschiderea piețelor, tranzacțiile au fost oprite la 20 de bănci. Bursa din New York a oprit tranzacțiile la Charles Schwab. Tucker Carlson a mers personal acolo – subliniind că guvernul federal a câștigat putere după ce a salvat Silicon Valley Bank.

Tucker a avertizat, de asemenea, că această criză bancară ar putea duce la o monedă digitală națională. Este un lucru la care guvernul și Rezerva Federală au lucrat. De asemenea, aceasta ar permite guvernului să vă controleze banii, veniturile și comportamentul personal. Ar însemna probabil o nouă reprimare a conservatorilor, a susținătorilor lui Trump, a creștinilor și a americanilor pro-viață, mentionează activenews.ro

Tucker Carlson: Trebuie să te întrebi: ce vor face de data aceasta? Ei bine, știm că vom asista la o consolidare bancară. Bănci mari care mănâncă bănci mici. Iar asta înseamnă mai puțină concurență. Mai multă consolidare înseamnă mai mult control guvernamental. Deci ce vor face cu acest control? Ei bine, dacă oamenii nu încep să facă mult zgomot și să exercite o presiune foarte mare, asta va însemna o monedă digitală, o monedă controlată de politicieni… Credeți că asta nu se va întâmpla? Bineînțeles că va veni. Le-ar plăcea să vină…

…Aveți un depozit la o bancă regională care deține tone, mult mai multe decât știți, de titluri de stat pe termen lung care valorează mult mai puțin decât valorează atunci când banca le-a cumpărat. Asta înseamnă că acea bancă este în pericol. Asta înseamnă că banii dumneavoastră sunt în pericol. Dar senatorul Mark Kelly din Arizona nu vrea ca voi să știți despre asta. De ce nu ar vrea să știți? E interesant. Acest tip de cenzură ar putea zdrobi oamenii. Așa că trebuie să ne punem întrebarea evidentă: cât de aproape suntem de un dezastru?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button